Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

AGRAFA NEWS Με τον Αγοραστό ο πρόεδρος των Σαρακατσαναίων


Όταν η εθελοντική προσφορά ετών ενός ατόμου στα κοινά, μέσα από τη συμμετοχή του σε πολιτιστικούς συλλόγους (συγκεκριμένα στο σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας ) τόσο από τη θέση του απλού μέλους,  όσο και από την θέση του Προέδρου αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός τότε η προσφορά στα κοινά και από άλλο τομέα μπορεί να θεωρηθεί προδιαγεγραμμένη.
Η ανοδική πορεία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν.Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» τα τελευταία χρόνια υπό την Προεδρία του κ. Παναγιώτη Κατσαρού οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην διαρκή και αποτελεσματική προσφορά εθελοντικής εργασίας, χαράζοντας μία επιτυχημένη πορεία ενασχόλησης του με τα κοινά.
Η οποιαδήποτε μορφή ενασχόλησης με τα κοινά του τόπου μας μέσα και από άλλους τομείς όταν αυτή δεν εξυπηρετεί συμφέροντα (είτε πολιτικά είτε άλλου είδους) αλλά στοχεύει στην διεκπεραίωση υποθέσεων και κάλυψη αναγκών προς όφελος των συμπολιτών μας τότε είναι θεμιτή, ειδικά όταν υπάρχουν δείγματα υγιούς δράσης σε προηγούμενες καίριες θέσεις.
Ο Παναγιώτης Κατσαρός πατέρας δυο παιδιών, ελεύθερος επαγγελματίας και πρόεδρος του συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας εδώ και πέντε χρόνια (αγαπημένος πρόεδρος και αποδεκτός σε όλους τους Σαρακατσαναίους και όχι μόνο), γέννημα – θρέμμα Λαρισαίος, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού.
Μία υποψηφιότητα που αν μη, τι άλλο, αποτελεί δυνατό χαρτί για τον Λαρισαίο περιφερειάρχη…https://www.onlarissa.gr