Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμικό παρών έδωσε η νεολαία των Ευρυτανικών Συλλόγων που έλκυαν ή είχαν καταγωγή από την Ευρυτανία με τους φίλους τους



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ                                                             
Κλεισθένους 17 -Τ.Κ. 105-52  - Αθήνα
Τηλ- Fax: 210 3834451                                                     



www.oes.gr



                                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ-  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Δυναμικό παρών έδωσε η νεολαία των Ευρυτανικών Συλλόγων που έλκυαν ή είχαν καταγωγή από την Ευρυτανία  με τους φίλους τους, στο Πάρτι - εκδήλωση  που  είχε οργανώσει η Ο.Ε.Σ. στον όμορφο χώρο του   Αθηναίων Πολιτεία   με θέα   την Ακρόπολη το Σάββατο 22-02-2014 ,όπου διασκέδασαν αντάλλαξαν  απόψεις και γνωρίστηκαν μεταξύ τους.
Θεωρούμε ότι το όλο εγχείρημα είναι μια καλή αρχή για την σύσφιξη  και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ τους και εκτιμούμε πως αυτό, αποτελεί μια καλή αρχή για περαιτέρω διεργασίες και ζητάμε από τους νέους   να δώσουν μια καινούργια δυναμική  και ώθηση στην Ο.Ε.Σ.


Να ενεργοποιήσουν τους Συλλόγους που είναι  αδρανείς και να ξαναζωντανέψουνε τους τόπους καταγωγής τους  τόσο των ιδίων, αλλά   και των  γονιών τους.    Επιπρόσθετα σας γνωστοποιούμε  στις 16- 03 -2014 Μαρτίου θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Παρακαλούμε τα Δ.Σ. των Συλλόγων, να στείλουν το συντομότερο δυνατόν στην Ομοσπονδία τα θέματα που είναι κατά την κρίση τους πιο σημαντικά, να συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μάρτιου, ούτως ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης και να ακουστούν οι φωνές και απόψεις των Συλλόγων, και να παροτρύνουν τους αντιπροσώπους τους να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. ή Ε.Σ. της Ο.Ε.Σ. να συμπληρώσουν την φόρμα ενημέρωσης που τους εστάλη και να τα αποστείλουν στα γραφεία της Ο.Ε.Σ ή να στείλουν τις προτάσεις στο mail. της Ο.Ε.Σ. oesevrytanias@gmail.com το αργότερο έως 12-03-2014 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ο.Ε.Σ. www.oes.gr .

                                                  Με εκτίμηση