Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πανδαιμόνιο στο studio του Focus Web Tv - Ολόκληρη η εκπομπή



 

Εκπομπή με τον Αργύρη Ντινόπουλο,Πέτρο Τατσόπουλο,Στέλιο Σταυρίδη,Θόδωρο Σκυλακάκη


Η Φαίη Μαυραγάνη στο studio της Focus Web TV συζητά με τους καλεσμένους της την αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης, την στάση της Αριστεράς και συγκεκριμένα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κι αν υπάρχει πιθανότητα επανένωσης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς.
Καλεσμένοι της Αργύρης Ντινόπουλος, από την Ν.Δ., ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο Στέλιος Σταυρίδης, από την ΔΡΑΣΗ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Κατά την διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί και ύβρεις σε μια πρωτοφανή αντιπαράθεση του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Στέλιο Σταυρίδη. Πριν το επεισόδιο που έγινε αιτία να διακοπεί η εκπομπή οι καλεσμένοι είπαν: 

Αργύρης Ντινόπουλος: «Αν στις επόμενες εκλογές ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι πρώτο κόμμα και έχει και την αυτοδυναμία, πάλι δεν θα θέλουν να κυβερνήσουν. Αν ο Ελληνικός λαός στις 17 Ιουνίου τους δώσει 155 Βουλευτές, πάλι θα λένε ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν. Το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου σε λίγο καιρό θα ωχριά μπροστά σε αυτά που θα αρχίζει να τάζει ο Τσίπρας. Αν συνεχίσουμε με τα μυαλά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα βγούμε από το ευρώ».

Πέτρος Τατσόπουλος: « Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να συμμετάσχει στον σχηματισμό Κυβέρνησης γιατί δεν βρίσκει κάποιο λόγο. Δεν πρόκειται για ένα σχήμα συνεργασίας με απαραίτητη την παρουσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά για ένα σχήμα συνενοχής, όπου είναι απαραίτητη η συνενοχή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στέλιος Σταυρίδης: « Τάζουμε στον λαό πιλάφια, ξέρουμε ποιοι είναι οι σερβιτόροι, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας πει ποιος θα φτιάξει αυτό το πιλάφι. Βλέπω ότι η κ. Μπακογιάννη και ΔΡΑΣΗ, θα συνεργαστούν οπωσδήποτε».

Θόδωρος Σκυλακάκης: « Δεν βλέπω καμία αχτίδα φωτός μεσοπρόθεσμα γιατί όλα αυτά που λέμε για την Ευρώπη είναι εκτός πραγματικότητας. Αυτό που λέμε εμείς  για επαναδιαπραγμάτευση είναι ανέφικτο. Οι Γερμανοί αν τυπώσουν ευρώ δημιουργούν ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στο εσωτερικό τους. Πρέπει να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  Focus στην Περιφέρεια πατώντας




FOCUS 14-5-2012 Ekloges Dwdekati.PNG
                                                           
                                                            
                                                                                                                  
                                                                                                                                              

                                Focus Web TV
                        Λεωφ. Ιωνίας 35 & Αθ. Αλεπού 14
                               Αχαρναί Αττικής ΤΚ 136 73
                      ΤΗΛ 210 28.36.758   FAX 210 28.11.886
                             email :  info@focuswebtv.gr
                               url  : www.focuswebtv.gr