Εντυπωσιακή η πρώτη ορθοπεταλιά από την Καισαριανή, στο Βύρωνα και την Ηλιούπολη
Με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών, μικρών και μεγάλων, ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδημοτική ποδηλατοβόλτα που συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου οι Δήμοι Καισαριανής, Βύρωνα και Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ειδική Γραμματεία Διατροφής & Άθλησης).
Κέντρο Υγείας: άμεση λύση ζητά ο Δήμος Βύρωνα
Την εκ νέου παρέμβαση του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά και την έγγραφη διαμαρτυρία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δημήτρη Σάρολα προκάλεσαν τα οξυνόμενα προβλήματα που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του  Κέντρου Υγείας της πόλης.

Στο μεταξύ, επείγουσα συνάντηση  με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο είχε ήδη ζητήσει προ ημερών για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Βύρωνα, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό και αναξιοπιστία και ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση.
Δεν μεταφέρεται το Δημοτικό Κέντρο Άθλησης από το κέντρο του Βύρωνα
Την παρέμβαση του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Γ. Χαρδαλιά προκάλεσε το θέμα που προέκυψε με την προσωρινή μετεγκατάσταση του 1ου Δημοτικού Κέντρου Άθλησης από το κέντρο της πόλης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου. Όπως διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας το Δημοτικό Κέντρο Άθλησης παραμένει στο χώρο όπου στεγάζεται έως ότου ολοκληρωθεί η αναζήτηση νέου, καταλληλότερου χώρου, στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να υλοποιηθεί η μεταστέγαση των προγραμμάτων και να επιτευχθεί η παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες
Ο Βύρωνας τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Βύρωνα. Στο μεταξύ, άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η οποία απέκλειε από την παρέλαση τα σχολεία που έκαναν κατάληψη περισσότερες από 4 ημέρες, καθώς με παρέμβασή του ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Γ. Χαρδαλιάς κάλεσε τη μαθητική κοινότητα να συμμετάσχει κανονικά στην παρέλαση, χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση «προκλητική, ετσιθελική και χωρίς καμία λογική».
Τιμάμε τα 67 χρόνια από το Μπλόκο του Βύρωνα
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για όσους έχασαν τη ζωή τους στο Μπλόκο του Βύρωνα διοργάνωσαν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η Εθνική Αντίσταση (ΠΕΑΕΑ) και Δ.Σ.Ε. (παράρτημα Βύρωνα).

Διαβάστε περισσότερα
Οι μαθητές της πόλης εκπαιδεύονται στις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας
Την ευκαιρία να επισκεφτούν και να κάνουν πειράματα στα εργαστήρια της Υπηρεσίας Διακριβώσεων (ΥΠΗΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρίσκεται στο στρατόπεδο Σακέτα στον Βύρωνα, έχουν οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης, στο πλαίσιο προγράμματος συνεργασίας της Υπηρεσίας και του Δήμου Βύρωνα.

Διαβάστε περισσότερα
Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Αξιολόγησης στους Παιδικούς Σταθμούς Βύρωνα
Την εφαρμογή ενός Προγράμματος Αναπτυξιακής Αξιολόγησης των νηπίων ξεκινούν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχολογικής και λογοθεραπευτικής εκτίμησης, που δίνει τη δυνατότητα εντοπισμού ποικίλων δυσκολιών, οι οποίες μπορεί να εκδηλωθούν στη σωματική, γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του νηπίου κατά τη διάρκεια της προσχολικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα
Ξεκίνησαν τη δράση τους οι ομάδες προσκόπων του Βύρωνα
Με σύνθημα το «Έσο έτοιμος» και προτεραιότητα πάντα τα παιδιά ξεκίνησαν τη φετινή δράση τους τα συστήματα προσκόπων του Βύρωνα. Τον καθιερωμένο αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της προσκοπικής χρονιάς 2011-2012, πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η Τοπική Εφορία Προσκόπων Βύρωνα – Καισαριανής.

Διαβάστε περισσότερα
Συστάθηκε ο Εμπορικός, Επαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Βύρωνα

Ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Εμπορικός, Επαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος του Βύρωνα, εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα
© 2005-11 Δήμος Βύρωνα | www.dimosbyrona.gr
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις τής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής.
Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής
(Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή τη λίστα
παραληπτών e-mail απλά απαντήστε σε αυτό το e-mail με θέμα "Διαγραφή από το Newsletter " στην ηλεκτρονική διευθ. info@dimosbyrona.gr
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.