Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Χρώματα που φανερώνουν τη σεξουαλικότητα σας

Περνάτε απίστευτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να κάνετε τους τέλειους συνδυασμούς πριν περάσετε την πόρτα του σπιτιού σας και βγείτε έξω;

Πολύ καλά κάνετε και προβληματίζεστε με τους χρωματικούς συνδυασμούς αφού τα χρώματα που επιλέγετε λένε πολλά για τη σεξουαλικότητα σας, σύμφωνα με το Womenonly.

Διαβάστε παρακάτω και αναδείξτε την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σας.

Κόκκινο της φωτιάς: Έχετε πολύ πάθος μέσα σας και το κόκκινο είναι ο τρόπος σας να το δείξετε στον κόσμο! Ακόμη και αν κάποιο κομμάτι από αυτά που φοράτε δεν είναι κόκκινο επιλέγετε πάντα να τονίσετε την σεξουαλικότητα σας με μια λεπτομέρεια ή ένα αξεσουάρ στο χρώμα του πάθους!

Κίτρινο των λουλουδιών: Το κίτρινο δείχνει για εσάς ότι αποφεύγετε όσο τίποτα τις διαφωνίες με το σύντροφο σας κυρίως γιατί τις περισσότερες φορές συμφωνείτε με όσα λέει.

Ροζ:
Φαίνεται ότι απολαμβάνετε περισσότερο τη διαδικασία του φλερτ πάρα του έρωτα. Έχετε τη φήμη ότι είστε πολύ σέξι και γοητευτική και η σεξουαλικότητα σας χτυπάει…ροζ!

Πράσινο:
Η αιώνια αγνή κοπέλα, λατρεύει το πράσινο! Είστε τρυφερή και αθώα, γλυκιά και ευγενική και καλό θα ήταν να βρείτε κάποιον που να μοιράζεται μαζί σας αυτές τις αρετές.

Πορτοκαλί της ζωντάνιας: Το πορτοκαλί είναι ένα ζωηρό χρώμα που λέει για σας ότι κάθε στιγμή στη ζωή σας είναι μια νέα ιστορία. Σας αρέσει να αυτοσχεδιάζετε και δε φοβάστε να δοκιμάζετε νέα πράγματα!
http://www.real.gr/