Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αυτή τη φορά οι απατεώνες χτύπησαν στην περιοχή του Δομοκού


Οι περιγραφές μοιάζουν με εκείνων που τις προηγούμενες ημέρες εξαπάτησαν ηλικιωμένες στην Ανατολική Φθιώτιδα

Καλοντυμένοι με σκούρα ρούχα, ευγενικοί και πάνω απ΄όλα πειστικοί οι 2 απατεώνες, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, αυτή τη φορά επέλεξαν τα χωριά του Δομοκού για να βρουν "θύματα".
Στόχος πάντα ηλικιωμένοι για τους οποίους έχουν συλλέξει πληροφορίες, που αφορούν στα παιδιά τους, όπως ονόματα, κατοικία, επάγγελμα κλπ.

Έτσι λοιπόν και σήμερα νωρίς το απόγευμα, πήγαν στη Νέα Μάκριση Δομοκού και πλησίασαν έναν 90χρονο, λέγοντάς του ότι είναι ασφαλιστές και ότι ο γιος του, τους χρωστάει 200 ευρώ.
Ο παππούς πήγε στο δωμάτιο να βγάλει τα λεφτά και στη συνέχεια τους είπε να περιμένουν μισό λεπτό να ρωτήσει και τη γιαγιά, που ήταν δίπλα σε άλλο δωμάτιο.

Όταν ο παππούς επέστρεψε το κομπόδεμα, περίπου 800 ευρώ, είχε κάνει φτερά και οι δυο καλοντυμένοι ευγενικοί "κύριοι" είχαν εξαφανιστεί.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι διέφυγαν με σκούρο αυτοκίνητο, χρώματος μπλε ή μαύρου, αλλά ο παππούς και κανείς άλλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει περισσότερα στοιχεία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο απατεώνες πρέπει να εξαπάτησαν και άλλους ηλικιωμένους στην περιοχή του Δομοκού, ωστόσο μέχρι τώρα στην αστυνομία δεν καταγγέλθηκε άλλο περιστατικό.