Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Άσε τα μαλλάκια σου... ανακατεμένα

Ο ρομαντισμός επιστρέφει! Οι χωρίστρες στο πλάι με τα μονόπαντα χτενίσματα δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά η μόδα όπως γνωρίζετε πολύ καλά ανακυκλώνεται.

Τα μαλλιά, σύμφωνα με το Marie Claire, στηρίζονται επιμελώς ατημέλητα με τσιμπιδάκια και λουλουδάκια. Επικρατούν οι χαλαρές και αέρινες μπούκλες.

Λεία και ελαφριά μαλλιά: Τα λεία μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή! Η τάση της Άνοιξης του 2011 κατοχυρώνει τις χαλαρές μπούκλες και τους κυματισμούς. Το μέγιστο μήκος που προσδιορίζουν για αυτή τη σεζόν οι ειδικοί είναι ακριβώς πάνω από το στήθος. Αυτό το μήκος του styling μαλλιών είναι το ιδανικό για καθημερινή περιποίηση, αλλά και για την πραγματοποίηση των περισσότερων χτενισμάτων.

Πραγματικό χρώμα: Τα φυσικά ξανθά, τα γλυκά καστανά και τα έντονα χάλκινα είναι η νέα τάση. Απαγορεύονται ρητά οι έντονες διχρωμίες και οι πολλές ανταύγειες. Επίσης, θα πρέπει να ξεχάσετε τα ψυχρά χρώματα, όπως το μαύρο του έβενου και το ξανθό σχεδόν λευκό. Αυτή τη σεζόν τα χρώματα φαίνεται να είναι επηρεασμένα από τον ήλιο και την απόχρωση που δίνει αυτός στα μαλλιά. Όσο πιο φυσικές, λοιπό, τόσο πιο ωραίες. Ίσως είναι μια καλή περίοδος να ξεκουραστούν και τα μαλλιά σας!

Οι χαλαρές κοτσίδες συνεχίζουν να είναι μόδα, αλλά και οι κοτσίδες που τα μαλλιά είναι κολλημένα πίσω και κάτω με τζελ. Ανάλαφρες πλεξίδες και ψαροκόκαλα θα κλέψουν και πάλι την παράσταση. Τα σινιόν με όγκο (όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά) είναι πολύ της μόδας καθώς τα 40's-60's επιστρέφουν!
http://www.real.gr/