Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ

http://www.real.gr/Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ

10/2/2011 1:40:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Το μακιγιάζ θεωρείται καθημερινή συνήθεια και ανάγκη. Αν θέλετε όμως να είστε πάντα όμορφη και περιποιημένη, πρέπει να προσέξετε ορισμένα σημαντικά σημεία, τα οποία μπορούν να χαλάσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ, όπως και το ντύσιμο, έχει τη δική του μόδα. Η καλύτερη λύση είναι το μέτρο. Προσοχή λοιπόν στο έντονο κόκκινο κραγιόν, στις χρυσές σκιές στα μάτια, στο βαρύ και θεατρικό μακιγιάζ. Το Daily Makeover τονίζει τα λάθη του μακιγιάζ και σας βοηθάει για την αποφυγή λαθών.

Γκλίτερ οπουδήποτε στο πρόσωπο και στο σώμα: Το γκλίτερ, όταν το φοράτε, συνήθως, εξαπλώνεται όχι μόνο πάνω σας, αλλά και σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Ίσως θα πρέπει να αποχωριστείτε μια για πάντα τις χρυσές σκιές και τα υπερβολικά βαψίματα γιατί μπορεί να μεν να τραβήξετε τα βλέμματα αλλά σίγουρα θα αφήσετε αρνητικές εντυπώσεις.

Λάθος χρώμα μολύβι στα χείλη: Αν το μολύβι με το οποίο σχηματίζετε το περίγραμμα των χειλιών κάνει υπερβολική αντίθεση με το χρώμα του κραγιόν, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο. Τα δυο χρώματα πρέπει να είναι παρόμοια και να φροντίσετε να σβήσετε τη γραμμή με κατεύθυνση το κέντρο των χειλιών. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι που θα τονίσει την περίμετρο των χειλιών, αλλά να ταιριάζει και με τον φυσικό ήχο των χειλιών σας.

Μαδημένα φρύδια: Τα πολύ λεπτά φρύδια δεν είναι πλέον της μόδας και δεν κολακεύουν κανένα πρόσωπο. Φροντίστε τα φρύδια σας να είναι πάντα ομοιόμορφα, να μην υπάρχουν κενά.

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Οι βλεφαρίδες σας υποτίθεται ότι υπάρχουν για να πλαισιώνουν όμορφα τα μάτια σας και όταν τα βάφετε στόχος σας είναι να τονίσετε το βλέμμα σας. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, μια μάσκαρα που θα κάνει πιο ανοιχτό και σέξι το βλέμμα σας και μην μπείτε στη διαδικασία να το φορτώσετε με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Να θυμάστε πως η φυσικότητα είναι πάντα ακαταμάχητο όπλο γοητείας σε όλες τις ηλικίες. Για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται να φορτώνετε το πρόσωπό σας με λάθος καλλυντικά προϊόντα