Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οι συνήθειες που μας κρατάνε single


Οι συνήθειες που μας κρατάνε single

12/1/2011 10:58:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Το να είναι κανείς single είναι πολλές φορές υπέροχο -μόνο όμως όταν το έχει επιλέξει. Υπάρχουν μέρες που αναζητάτε κάποιον πλάι σας και αναρωτιέστε τι είναι αυτό που σας κρατά σ’ αυτή την αφόρητη μοναξιά; Ρίξτε μια ματιά στις μεγαλύτερες καταστροφικές συνήθειες που σας εμποδίζουν να χαρείτε μια συντροφική ζωή.

Ο φόβος της πρώτης κίνησης

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι ίδιο μονάχα των αντρών. Σίγουρα, δεν γεννήθηκαν μ’ αυτή. Ξέρουν απλά πως περιμένετε να κάνουν όλη τη δουλειά και αν τους ρωτήσετε θα σας εξομολογηθούν πως δεν είναι λίγες οι φορές που το μισούν. Αν θέλετε ραντεβού δεν έχετε παρά να το ζητήσετε και να τους βγάλετε και απ ‘ όλη αυτή τη ταλαιπωρία. Ξεκινήστε με μια σαγηνευτική ματιά δίνοντας του να καταλάβει το όλο σας ενδιαφέρον. Συνεχίστε με ένα απλό «γεια» και υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Το παίζεις δύσκολη

Αν ζητάτε προσοχή πρέπει να είστε έτοιμη να την δώσετε. Μην το παίζετε αδιάφορες. Ναι, και οι άνδρες χρειάζονται επιβεβαίωση για να προχωρήσουν. Αν ένας όμορφος άγνωστος σας πλησιάσει και σας πει: « Θα σας πείραζε να κεράσω ένα ποτό;» δείχνει αυτόματα ενδιαφέρον. Μην αδιαφορήσετε ,κοκκινίσετε και τρέξετε μακριά περιμένοντας να σας κυνηγήσει. Αν τον βρείτε γοητευτικό, δεχτείτε την ευγενική του προσφορά και ξεκινήστε απλά μια ευχάριστη κουβέντα.

Ο τέλειος άντρας

Αν ονειρεύεστε τον έρωτα με την πρώτη ματιά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Αυτό που έρχεται στην αρχή είναι ο ενθουσιασμός. Ο έρωτας και η αγάπη φθάνουν πάντοτε πολύ αργότερα.

Ανασφάλεια

Σταματήστε να ασχολείστε συνεχώς με την εξωτερική σας εμφάνιση. Μην το παρακάνετε με το make up και προτιμήστε οτιδήποτε κοντά στο φυσικό σας look. Θα δείτε πως όσο πιο απεγνωσμένα αναζητάτε τη προσοχή τόσο πιο δύσκολα θα σας προσέξουν.

Ο φόβος της single

Μπορεί πολλές φορές να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια όσο και λάθος άντρες. Μην πέσετε σ’ αυτή τη συνηθισμένη παγίδα. Τα «κακά» παιδιά δεν αποτελούν ποτέ ιδανική συντροφιά.

Χαμηλή ανεκτικότητα

Το βάζετε στα πόδια με τη παραμικρή αφορμή; Δεν εννοούμε φυσικά να παραμένετε σε μια δυστυχισμένη σχέση, απλά να θυμάστε ότι μια έχει πάντοτε τα πάνω και τα κάτω της. Μην απελπίζεστε λοιπόν και δώστε της μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι πρώην

Όλοι σας οι πρώην ανήκουν στο παρελθόν. Γι’ αυτό το λόγο δεν είναι ανάγκη να τους αναφέρετε κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Ακόμα και μια μικρή αναφορά δείχνει πως δεν τους έχετε ακόμα ξεπεράσει.

Η λατρεία του καναπέ

Μην κάθεστε άπραγη περνώντας ατελείωτες ώρες στο καναπέ, βλέποντας τηλεόραση. Σηκωθείτε, βγείτε έξω, γνωρίστε καινούριους ανθρώπους και αποκτήστε μια υγιή κοινωνική ζωή. Μην ελπίζετε ότι ο άντρας των ονείρων σας θα βρεθεί ξαφνικά κάτω απ’ το κρεβάτι.

Απόγνωση

Ένας άντρας μπορεί να διακρίνει την απόγνωση από χιλιόμετρα μακριά. Γι’ αυτό λοιπόν χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους http://www.real.gr