Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ριζικές αλλαγές στη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Καρπενήσι


Ριζικές αλλαγές στη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Καρπενήσι


Ο Δήμος Καρπενησίου στα πλαίσια της προσπάθειας για καλύτερη παροχή υπηρεσιών από τη Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε μια σειρά από αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας.
Πρώτον, η Δημοτική Αστυνομία θα είναι παρούσα τα απογεύματα, σε ώρες αιχμής.Επιπρόσθετα, η Δημοτική Αστυνομία θα είναι παρούσα τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:«Οι εν λόγω αλλαγές προσδιορίστηκαν με γνώμονα όχι την εισπρακτική λογική αλλά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας καθώς επίσης και την καλύτερη και ορθότερη εξυπηρέτηση τους».
Διαταγή ένορκης διοικητικής εξέτασης


Ο Δήμαρχος Καρπενησίου αποφάσισε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να γίνει συλλογή στοιχείων για τη διαπίστωση της τέλεσης πειθαρχικού παραπτώματος που αφορά την ποσότητα πετρελαίου που βρέθηκε σε Δημοτική Δεξαμενή στον Φουρνά, σε σχέση με την προμήθεια, τα αποθέματα που υπήρχαν και τις σχετικές κινήσεις που καλύφθηκαν με την ποσότητα αυτή..

Στα πλαίσια της ανωτέρω ΕΔΕ θα γίνει η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τελέσθηκε τυχόν παράπτωμα και προσδιορισμός των προσώπων που τυχόν ευθύνονται. http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/