Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010



TΟ ΚΕΝΤΡΙ......


Εεε…..ξω από τα δόντια Πατριώτη….

$$ Από τις ειδήσεις που λένε…. «Φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές»..Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για πρόωρες εκλογές!!Στα καλά καθούμενα….Όλα τα χει η Μοριορή ο φερετζές της έλειπε…Βρε μπας και έχουμε λεφτά και όσα μας λένε για κρίση είναι φούμαρα……
$$ «Δεν επιτρέπεται η αποχή» άφησαν να νοηθεί κατά την περιοδεία τους στην Αθήνα οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων …Το ¨μαύρισμα¨ των υποψηφίων επιτρέπεται;;;
$$ Δεν πρόλαβε να φύγει ο Περγαντάς από την Ευρυτανία και δεν άργησαν τα πικρόχολα σχόλια από έτερους υποψηφίους…¨Η Στερεά δεν χρειάζεται Περιφερειάρχη κυβερνητικό αξιωματούχο αλλά περιφερειάρχη που να διεκδικεί και να πιέζει για να πετύχουμε τους στόχους μας….
$$ Μας ήρθε ένα μήνυμα…¨Η καπηλεία και η ιδιοποίηση ξένων έργων αποτελεί ένδειξη αδυναμίας διατύπωσης αντικειμενικών επιχειρημάτων και προσπάθεια αυτοπροβολής του με πλαστά επιχειρήματα Αντι-νομάρχης= Αντι-μονάρχης…Για ποιόν-ποια χτυπάει η καμπάνα;;;;…
$$ Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και έχουμε παντού δυνατά ντέρμπι!!Περιφέρεια-Καρπενήσι-Αγραφα σκληρό παιχνίδι και αμφίρροπο αποτέλεσμα….Και αυτό περισσότερο νοιάζει τους υποψηφίους και τους κολλητούς τους γιατί από τον κόσμο….Απαξίωση σε όλο το μεγαλείο..Και μην μου πει κανένας για το αντίθετο και περί συσπείρωσης γιατί το φωτογραφικό υλικό μας από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους άλλο δείχνει….
$$ Μεγάλες κωλοτούμπες και παλαιοκομματικά παζάρια μιας άλλης εποχής …τις τελευταίες ημέρες. Θα τα διασταυρώσουμε και θα τα βγάλουμε..Σύντομα…..
Και δεν θα αλλάξουμε..αλλά…σίγουρο είναι ότι θα …βουλιάξουμε!!!
$$ Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά στον Ασπροπόταμο για την προσέλκυση των ετεροδημοτών στις εκλογές. Θα κριθούν πολλά εκεί πάνω ειδικά από την μεριά του νυν δημάρχου.Επιστρατεύονται από λεωφορεία μέχρι και …γαϊδούρια.μιλάω για τους κακοτράχαλους δρόμους της Πρασιάς….Αμ..κύριοι..όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε..μάλλον…θα κινηθείτε..
$$ Ααααα….μην το ξεχάσω πατριώτη…Ο μυστικός δείπνος που οργανώθηκε από αυτοδιοικητικούς και νυν υποψηφίους σε γνωστή ταβέρνα στο Ραπτόπουλο εκτός από τσίπουρα και κοψίδια είχε και εξάρσεις και "επεισόδια"…Εεεε φυσικό είναι αν ξεχνάς ηθελημένα κάποιον και τον πετάς εκτός…Δεν θα παίξει μετά τον ρόλο του Ιούδα!!!
Τυχαίο…
$$ Αέρα νίκης από τους υποψηφίους..προσεξτε μήπως εκεί στα ψηλά που είστε ο αέρας από Βελούχι και Μαλάτι γίνει …κοπανιστός..
$$ Για όσους μιλούν για υπόγειες συμμαχίες ..μην ξεχνούν τα λόγια του Λένιν..¨Σε μια συμμαχία πάντα ο ένας κάνει το άλογο και ο άλλος τον καβαλάρη¨…..
$$ Δεν θα τα ξαναπούμε μέχρι τις εκλογές πατριώτη…γι αυτό…μην ξεχνάς…..η αποχή μπορεί να είναι διαμαρτυρία αλλά δεν λύνει τα προβλήματα…δείξτε τους ότι και κρίση έχουμε και δεν ξεχνάμε…Καλό βόοοολι….
Ο.. κεντρι..κός
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/