Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Χειμάρας για Μαγκριώτη:"Από το τάξιμο κανείς δεν έχασε "


Χειμάρας για Μαγκριώτη:"Από το τάξιμο κανείς δεν έχασε "


Σχετικά με την περιοδεία του Υφ. Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων κ. Μαγκριώτη παραμονές των Αυτοδιοικητικών Εκλογών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Συνδυασμός «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης», προβαίνει στο εξής σχόλιο: «Λίγες μέρες πριν τις εκλογές περιοδεύει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Υφυπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτη, υποσχόμενος έργα παντού, μιλώντας για την κατά προτεραιότητα χρηματοδότησή τους, όπως στον άξονα Λαμίας – Καρπενησίου και στις παρακάμψεις Χαλκίδας, Βασιλικών και Αμαρύνθου στην Εύβοια.
Μπορεί, κύριε Υπουργέ, «κανείς να μην έχασε τάζοντας», αλλά είναι απίστευτο, ένα χρόνο μόλις από την ανεπανάληπτη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «υπάρχουν λεφτά», να υπόσχεστε κι εσείς με τον ίδιο τρόπο, στους Ευβοιώτες και τους Ευρυτάνες, ότι για τα μεγάλα έργα που τους «καίνε», «υπάρχουν λεφτά», παρά το ότι, τα ήδη εν εξελίξει έργα, έχουν σταματήσει, στο χρόνο ανάληψης των καθηκόντων σας, λόγω έλλειψης χρημάτων, όπως δηλώσατε.
Είναι προφανές ότι και οι προεκλογικές αυτές υποσχέσεις σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι όμοιες με τις προεκλογικές υποσχέσεις του πρωθυπουργού, στις εθνικές εκλογές. Είναι θεμιτό να έχετε αναλάβει την αποστολή να ενισχύσετε την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά οι μέθοδοι και η παλαιοκομματική τακτική σας, είναι βέβαιο ότι θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, απ’ αυτά που επιδιώκετε.
Μετά τις Αυτοδιοκητικές Εκλογές είστε ευπρόσδεκτος, να συζητήσουμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη η Περιφέρεια, όπως ήσασταν ευπρόσδεκτος και πριν αρχίσει η προεκλογική περίοδο, επί δέκα μήνες που κατέχετε τη θέση αυτή, διάστημα στο οποίο δεν κάνατε τίποτα απολύτως, για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος …» http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/