Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010


Χειμάρα αποφάσισε η Ρηγίλλης για υποψήφιο στη Στερεά Ελλάδα...

Έντονη ενόχληση από τον Θ. Γιαννόπουλο που είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει...



Τον νυν νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να στηρίξει η ΝΔ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το επιχείρημα με το οποίο έκανε γνωστή τη σχετική απόφαση ο κομματικός αρμόδιος για την Αυτοδιοίκηση Βασ. Μιχαλολιάκος ήταν ότι η ΝΔ θέλει να στηρίξει "αυτοδιοικητικά" πρόσωπα. Αυτό όμως φαίνεται ότι ήταν μια πρόφαση για να αποκλειστεί η υποψηφιότητα του βουλευτή και πρώην υφυπουργού Θανάση Γιαννόπουλου ο οποίος είχε...

εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διεκδικήσει την Περιφέρεια. Και πρόκειται για πρόφαση δεδομένου ότι σε άλλες περιπτώσεις προωθούνται "κοινοβουλευτικές" υποψηφιότητες όπως του Γ. Πλακιωτάκη στην Κρήτη, του Κ. Αγοραστού στη Θεσσαλία ή του Γ. Κοντογιάννη στην Δυτική Ελλάδα.

Το ερώτημα τώρα είναι πώς θα αντιδράσει ο ασπρομάλλης Θ. Γιαννόπουλος ο οποίος φέρεται πάρα πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της ηγεσίας του κόμματος απέναντί του. Ενδεχομένως να αντιδράσει και κατά τρόπο απρόβλεπτο.

Από το ΠΑΣΟΚ ο επικρατέστερος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι ο νυν νομάρχης Βοιωτίας Κλέαρχος Περγαντάς που στηρίζεται από όλους τους βουλευτές και τα στελέχη των νομών της Περιφέρειας αυτήςhttp://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_4336.html