Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

AGRAFA NEWS ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
Την ένταξη νέου δρομολογίου του ΚΤΕΛ κάθε Πέμπτη από τη Δυτική Ευρυτανία προς Αγρίνιο, συμφώνησαν σήμερα , ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Σαράντης Παρμάκης και ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Αγράφων επεσήμανε το κύρος, την ασφάλεια, τον υπερσύγχρονο στόλο των αυτοκινήτων και την εμπειρία των οδηγών που έχουν αποτελέσει το εχέγγυο για ασφαλείς διαδρομές και έχουν κατατάξει το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας στις καλύτερα οργανωμένες επιχειρήσεις.
Όμως δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο, τόνισε, ότι με το πέρασμα των χρόνων οι δρόμοι βελτιώθηκαν, οι συνθήκες άλλαξαν και οι εμπορικές συναλλαγές της περιοχής μας γίνονται σχεδόν αποκλειστικά με το Νομό Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα με το Αγρίνιο που έχει μεγάλη αγορά, δομές υγείας υψηλού επιπέδου και απέχει την ίδια ώρα με το Καρπενήσι.
Η ένταξη δρομολογίου, θα ξεκινήσει από τα μέσα Μαρτίου, κάθε Πέμπτη από το Ραπτόπουλο με αναχώρηση στις 6.00π.μ και επιστροφή από το Αγρίνιο στις 14.00 μ.μ.
Ο κ. Καρδαμπίκης εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των δημοτών , θα τους φέρει πιο κοντά σε μια μεγάλη πόλη όπως είναι το Αγρίνιο και θα λειτουργήσει θετικά σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα χωριά μας.