Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

AGRAFA NEWS Βραβεία για τους Αριστούχους Σαρακατσάνους μαθητές που πέτυχαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα κα τα το έτος 2018POSS Vravefseis Aristouxon 19Βραβεία για τους Αριστούχους Σαρακατσάνους μαθητές που πέτυχαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα κα τα το έτος 2018
Όπως έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων Βραβεύει αριστούχους μαθητές που έχουν πρωτεύσει, έτσι και φέτος  θα βραβεύσει τους τρεις πρώτους νέους, Σαρακατσάνους στην καταγωγή, που έχουν πρωτεύσει κατά την εισαγωγή τους το 2018 στα Ανώτατα και ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Στους αριστούχους Σαρακατσάνους μαθητές θα αποδοθούν βραβεία, και χρηματικό ποσό, που θα πραγματοποιηθεί από τους χορηγούς στο 39ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στα λιβάδια Περτουλίου.
Δικαιολογητικά: Επικυρωμένη βεβαίωσης βαθμού πρόσβασης, και μόρια. από το Λύκειο Αποφοίτησης η το πανεπιστήμιο που πέρασε.
Κατάθεση δικαιολογητικών ταχυδρομικώς στην Δ/νση της Π.Ο.Σ.Σ. Μυκηνών 17-19 Τ.Κ:54643 ή ιδιοχείρως. Τηλ. επικοινωνίας για πληροφορίες Μουτσιάνας Ν. Γεώργιος, 6985164361. Μακρής Στέργιος, 6985164363.  Μπάρμπας Παναγιώτης 6945114156.
Παρακαλούμε η αποστολή των δικαιολογητικών να γίνει το αργότερο μέχρι τις 15-06-2019.
Παρακαλούμε στις βεβαιώσεις να αναγράφονται και στοιχεία επικοινωνίας.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΟΣ.http://www.e-sarakatsanos.gr

AGRAFA NEWS Ντόρα Μπακογιάννη: Εντολή του Κυριάκου. Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο σε όλη την Ελλάδα!


Η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στο “Ράδιο Κρήτη” που βάζει «φωτιές».
 «Η εντολή του Κυριάκου για όλη την Ελλάδα είναι μία «δεν επιλέγουμε, δεν παρεμβαίνουμε στους Δήμους».
Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο, φεύγει από τη λογική των χρισμάτων στους δήμους και αφήνει τους πολίτες να αποφασίσουν, οι οποίοι έχουν άποψη για την καθημερινότητά τους και μπορούν να αποφασίσουν».
Η θέση αυτή που εξέφρασε η κα Μπακογιάννη βάζει «φωτιά» στην προεκλογική περίοδο, ειδικά για την Πάτρα, όπου ο Νίκος Παπαδηματος προσπαθεί να πείσει τους Πατρινούς νεοδημοκράτες, ότι δήθεν το κόμμα παρέχει στήριξη στο πρόσωπο του.
Για άλλη μια φορά το αφήγημα Παπαδηματου και Μαζαρακη καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, αποδεικνύοντας την πολιτική μεθόδευση που έχει στηθεί από τα γνωστά πολιτικά γραφεία της Πάτρας, για να αναχαιτιστεί η συνείδηση της γαλάζιας παράταξης, που δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Νικολόπουλο.
Όμως οι δημοσκοπήσεις, αλλά και το διαδικτυακό στοίχημα καταδεικνύουν, ότι ο Νικολόπουλος περνάει με διαφορά από τον τρίτο και σε απόσταση αναπνοής από τον Πελετιδη στον δεύτερο γύρο, ενώ ο Παπαδηματος καθηλώνεται σε μονοψήφιο ποσοστό.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ”https://soundcloud.com/ekriti-portal/1okwocgabmtrhttp://www.dexia.grhttp://www.dexia.gr