Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

AGRAFA NEWS Με λαμπρότητα,τις δέουσες τιμές αλλά και πλήθος κόσμου εορτάστηκε και εφέτος η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Αγράφων.




Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Έχοντας σύμμαχό τους τον καλό καιρό, οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τις καθιερωμένες παρελάσεις σε όλες τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγράφων.
Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Καρδαμπίκηςσυνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μάκκααλλά και τον Πρόεδρο της ΤΚ Κερασοχωρίου κ. Κοσμάβρέθηκαν στην έδρα του Δήμου, στο Κερασοχώρι. Από τη μεριά της αντιπολίτευσης παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Αγράφων κος Μπαμπαλής και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Καραγιάννη- Λαθύρη Βασιλική.Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία και η παρέλαση από τους  μαθητές των σχολείων Κρέντης -Κερασοχωρίου.

Στη Γρανίτσα, βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κΓρηγόρης Παπαθανάσης όπου κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της δημοτικής αρχής  συνοδευόμενος από τηΔημοτικήΣύμβουλο κα Αννέτα Κοτρώνακαι τον Πρόεδρο της ΤΚ Γρανίτσας κ. Σκόνδρα.

Στο Ραπτόπουλο, τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κος Ζαχαράκηςσυνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μπράζιακαι κα Κουτσιούμπα ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ραπτοπούλου κος Τριαντάφυλλος.

Η Αντιδήμαρχος καΣουλιώτη παρευρέθηκε στη Φραγκίστα  ενώ ο Αντιδήμαρχος κος Αθανασίου βρέθηκε στα Άγραφα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Γκορόγιας και καΝταλαφούρα τίμησαν τις εκδηλώσεις της Παλαιοκατούνας.