Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

AGRAFA NEWS Άγραφα Μετά την εκλογή των νέων οργάνων και του προεδρου. Ο Δήμαρχος Αγραφων κ. Καρδαμπίκης δήλωσε:


Άγραφα:Nέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Κώστας Νιάφας-Όλα τα μέλη των επιτροπών


Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή,στην ειδική συνεδρίαση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων,οι δημαιρεσίες για την εκλογή Προεδρείου του ΔΣ καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής ,
Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Κωσταντίνος Νιάφας, αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Σταμούλης και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου η κυρία Ηρώ Νταλαφούρα.
Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εκλέχθηκαν :
Από την Παράταξη του κ. Καρδαμπίκη, ο Παναγιώτης Μπράζιας με αναπληρωματικό μέλος την Αννέτα Κοτρώνα.
Απο την Παράταξη της κας Σουλιώτη, η Ευαγγελία Κουτσιούμπα με αναπληρωματικό μέλος τον  Βασίλη Κολοκώτσιο.
Από την παράταξη του κ. Μπαμπαλή, ο Απόστολος Μάκκας, ο Γεώργιος Κίτσιος και αναπληρωματικά μέλη η Αργυρώ Διώτη και η Βασιλική Καραγιάννη.
Στην επταμελή Οικονομική Επιτροπή συμμετέχουν ο Δήμαρχος και οι ορισθέντες  Αντιδήμαρχοι, Γρηγόρης Παπαθανάσης και Χρυσούλα Σουλιώτη.
Μετά την εκλογή των νέων οργάνων ο κ. Καρδαμπίκης δήλωσε:
«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας. Είναι μια καινούρια αρχή. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ευρύτερες συναινέσεις. Αν εργαστούμε όλοι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των Αγράφων και των κατοίκων θα επιτύχουμε. Συγχαρητήρια στον Κωσταντίνο Νιάφα και στα νεοκλεγέντα μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.  Συγχαρητήρια  και σε όλους τους εκλεγέντες στην Οικονομική Επιτροπή. Αυτό που ζητώ εγώ από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, είναι να δίνουν το «παρών» στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και  στην Οικονομική Επιτροπή.  Έτσι περνάμε και ένα μήνυμα προς όλη την κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε την εκπροσώπησή  της».https://www.vimapoliti.gr