Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

AGRAFA NEWS Δελτίο Τύπου για Πανελλήνιες Εξετάσεις Κώστας Κοντογεώργος Βουλευτής Ευρυτανίας

η εικόνα προφίλ του Kostas Kontogeorgos, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεταιΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καρπενήσι 27/8/2019
Αγαπητοί, νέοι και νέες,
Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια τόσο σε εσάς και στις οικογένειές σας όσο και στους εκπαιδευτικούς σας, για την σημαντική σας πρώτη κατάκτηση στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της γνώσης.
Η εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, είναι η δικαίωση των άοκνων προσπαθειών σας και η αφετηρία για μια ακαδημαϊκή πορεία χωρίς φραγμούς στην απεραντοσύνη του κόσμου των επιστημών.
Η ιδιαίτερη πατρίδα μας η Ευρυτανία, αναλογικά με την πληθυσμιακή της δύναμη, πρωτοστατεί τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά σε επιτυχίες στις Ανώτατες Σχολές των Πανεπιστημίων της χώρας.
Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για όλους εσάς που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, καταφέρνετε να κρατάτε διάπλατα ανοιχτό το «παράθυρο της ελπίδας» και της διεκδίκησης για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, για την Ευρυτανία, για την Ελλάδα.
Επίσης θέλω να πω σε όσους από τους νέους μας, δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να επιτύχουν τους στόχους τους, να μην απογοητευτούν, αλλά να κρατήσουν δυνατή την ελπίδα τους, είτε μέσα από μια εκ νέου προσπάθεια, είτε να διεκδικήσουν το μέλλον τους μέσα από μια πλειάδα γνωστικών αντικειμένων που είναι εξίσου σημαντικά και απαραίτητα στην αγορά εργασίας.
Κώστας Κοντογεώργος
Βουλευτής Ευρυτανία