Κυριακή 12 Μαΐου 2019

AGRAFA NEWS Παρουσίαση συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" του Δημάρχου και υποψηφίου Δημάρχου κ. Θεοδώρου Μπαμπαλή!

Μπαμπαλής:"Iσχυρή εντολή για έναν πανίσχυρο δήμο Αγράφων"
Ενόψει της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου, έγινε σήμερα στο Κερασοχώρι  η παρουσίαση του συνδυασμού «Ανανέωση Προοπτική» με επικεφαλή τον δήμαρχο Αγράφων και εκ νέου υποψήφιο Θεόδωρο Μπαμπαλή  , παρουσία πλήθος κόσμου  οι οποίοι έστειλαν σαφές μήνυμα νίκης και υπεροχής.
Με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται στην πλατεία του Κερασοχωρίου και  μέσα σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων, που αποτελούν το ψηφοδέλτιο Νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Αγράφων.
Ο κ. Μπαμπαλής , στην ομιλία του ανέλυσε όλα όσα έχει πετύχει η Δημοτική αρχή τα 5 χρόνια που βρίσκετε στην διακυβέρνηση του Δήμου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και όλα αυτά που έχει εξασφαλίσει για τον δήμο Αγράφων.
Επίσης ο δήμαρχος Αγράφων κάλεσε τους Αγραφιώτες  να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να δώσουν την νίκη στην «Ανανέωση Προοπτική» κάνοντας λόγο για «καθαρή και ισχυρή εντολή « και «αυτοδύναμη δημοτική αρχή», ώστε να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014 τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι «τα Άγραφα  δεν πρέπει να κάνουν  βήματα προς τα πίσω».
Τελειώνοντας ο κ.Μπαμπαλή ανέφερε ότι.. «Μαζί Συνεχίζουμε γιατί έχουμε την εμπειρία και την γνώση» ζητώντας από τον Αγραφιώτικο λαό «ισχυρή εντολή για έναν πανίσχυρο δήμο Αγράφων»
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Αριστείδης Τασιός,η Περιφερεική σύμβουλος κ.Κατερίνα Καλαντζή,υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι , παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης.
Δελτίο Τύπου
Καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε μαζί! Η νίκη είναι δεδομένη γιατί μας αξίζει! Καλή μας επιτυχία!!!!Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Kosmaschristos Dimitrios, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο, γάμος και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, δέντρο, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
https://www.facebook.com/vassoep/videos/10219776529270187/?t=59