Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

AGRAFA NEWS 1ης ημέρας Σαρακατσάνικης βιωματικής παράδοσης στα λουτρά του Λαγκαδά, στον παραδοσιακό οικισμό του Συλλόγου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο1ης ημέρας Σαρακατσάνικης βιωματικής παράδοσης στα λουτρά του Λαγκαδά, στον παραδοσιακό οικισμό του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση αυτή της Π.Ο.Σ.Σ συμμετέχουν, ο διοργανωτής σύλλογος Επαρχίας Λαγκαδά και οι σύλλογοι Σαρακατσαναίων: Ελευθερίου - Κορδελιού και Εύοσμου , Φοιτητών Θεσ/νίκης «ο Λεπενιώτης» , Ν. Ημαθίας, Ν. Πιερίας, Πολυκάστρου, και Ν. Σερρών σε συνεργασία με την Δασολογική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θες/νίκης .
Επίσης θα συμμετέχουν και οι συντελεστές της 1ης βιωματικής κατασκήνωσης (Λουκοβίτης Μιχάλης, Γιαννακός Θεόδωρος, Φερεντίνου Μαρία, Καρυώτης Αθανάσιος, Κουκουτσέλου Παναγιώτα, Σαμουρέλης Δημήτρης, Γιαννιός Σπύρος, Καψάλης Δημήτριος και Κωστούλα Σοφία)
Η εκδήλωση θα είναι ολοήμερη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου . Θα αρχίσει στις 11 π. μ. και θα δώσει την δυνατότητα σ’ όσους συμμετέχουν να βιώσουν μια μέρα της ζωής των Σαρακατσάνων, όχι παρακολουθώντας αλλά συμμετέχοντας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Λαγκαδά. και με τις κατασκηνώσεις YUPPI στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής
... Σας περιμένουμε όλους, για να βιώσουμε τη μαγεία της παράδοσης μας!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ