Τρίτη 16 Απριλίου 2019

AGRAFA NEWS Συγκεντρώνει προτάσεις ο Θ.Μπαμπαλής για το πρόγραμμα του συνδυασμού 2019-23

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0xbz00fjXPK4tx3FhBOkFJ0-YOUAYiU_E5SUK6LGq13AVB-6pbnGnPf1uh8B33-LA_bTqU4wwSCAGiJKn2lU9TUjsDYxKB2qA_mspavu8cgqjISAPWvcUif-7bt0yNRi7jOSVIamFrVyN/s1600/programma+draseis.jpgΑξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες του διαδικτύου δίνουμε την δυνατότητα σε κάθε πολίτη των Αγράφων, μπαίνοντας στον ιστότοπο μας https://apagrafa.blogspot.com/ και μέσω της φόρμας επικοινωνίας (στο κάτω αριστερό μέρος) να καταθέσει τις δικές του προτάσεις και απόψεις για να φτιάξουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού μας "Ανανέωση Προοπτική"για την τετραετία 2019-2023.
Οι θεματικοί άξονες που μπορείτε να στέλνετε προτάσεις είναι ..Αναπλάσεις-Τουρισμός-Πολιτισμός-Αθλητισμός-Διακυβέρνηση-Οικονομία.
Κάθε πρόταση που θα υποβληθεί θα μελετηθεί και αν είναι εφικτή θα ενταχθεί και αυτή στο αναλυτικό μας πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες.
Ένα πρόγραμμα οραματικό, με καινοτόμες ιδέες και με στόχους την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Αγραφιωτών.
Γίνετε και εσείς μέρος ,για άλλη μια φορά ,της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε,με σκληρή δουλειά, με μεθοδικότητα, συνεργασία και προγραμματισμό.
#programma2019_23 #agrafa #oloi_mazi
Δήμαρχος Αγράφων 
Θεόδωρος Μπαμπαλής