Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

AGRAFA NEWS Κώστας Μπακογιάννης: Ετοιμάζουμε επτά προγράμματα ένα για κάθε Δημοτική Κοινότητα της Αθήνας


14/3/2019
«Όταν ανέφερα ότι κάθε Δημοτική Κοινότητα είναι ένας μικρός Δήμος το εννοούσα. Στο πρόγραμμα μας θα δείτε 7 προγράμματα για όλες τις Δημοτικές Κοινότητες που ο συνολικός του προϋπολογισμός ξεπερνάει για λίγο τα 30 εκ. ευρώ την πρώτη διετία ενώ για την επόμενη διετία το λεπτομερές πρόγραμμα ανά Δημοτική Κοινότητα θα καταρτιστεί πρώτα από όλα με τα αιτήματα και ζητούμενα των κοινοτήτων και των γειτονιών τους», τονίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων εξηγεί ότι το σχέδιο αυτών των άμεσων παρεμβάσεων είναι πλήρως κοστολογημένο και με προϋπολογισμένους πόρους ανά κοινότητα. «Είναι έργα που είδαμε ότι χρειάζονται γυρίζοντας όλες τις γειτονιές της Αθήνας», προσθέτει ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος αναφέρεται και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες: «Θα είναι ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με πετυχημένους ανθρώπους που προέρχονται από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου. Αλλά και με πρόσωπα που ουδέποτε έδωσαν πολιτικό στίγμα. Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλουμε», υπογραμμίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Σε ότι αφορά τον νέο εκλογικό νόμο ο Κωστας Μπακογιάννης τονίζει: «Επιδίωκα και επιδιώκω τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και συνεργασία. Αυτό θα κάνω και τώρα όχι επειδή το «διατάζει» ένας εκλογικός νόμος αλλά επειδή το πιστεύω βαθιά».http://www.airetos.gr