Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟ ΤΟ AGRAFA NEWS Θριαμβευτική επανεκλογή του Γιώργου Μουτσιάνα στην ΠΟΣΣ


Σχεδόν δύο χρόνια από τις εκλογές του 2016 ο Γιώργος Μουτσιάνας με ποσοστό περίπου 100% και παμψηφεί επανεξελέγη πρόεδρος της ΠΟΣΣ Κορυφαίο σχολειό από τα χιλιάδες στο προφίλ στο FB είναι
Το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' σε ανακοίνωση του σχετικά με την επανεκλογή του Γιώργου Μουτσιάνα στην Διοίκηση της Π.Ο.Σ.Σ αναφέρει : << Η μαζική συμμετοχή των αντιπροσώπων των Συλλόγων στην εκλογική διαδικασία, οι οποίοι και σας τίμησαν με την ψήφο τους, αποδεικνύει περίτρανα την καταξιωμένη πορεία του φίλου προέδρου της Π.Ο.Σ.Σ κ. Γιώργου Μουτσιάνα και των μελών του Δ.Σ παλαιών και νέων.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ώστε από κοινού να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και την προβολή των αρχών και των αξιών της Σαρακατσάνικης παράδοσης. Θερμά συγχαρητήρια.AGRAFA NEWS Τελικά δεν ήταν τρέλα.Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών εθεσε για πρώτη φορα το θεμα των ανταποδοτικών απο την εκμετάλλευση των νερών της λίμνης Κρεμαστων


Τελικά δεν ήταν τρέλα....
Ας ευλογήσουμε και λιγο τα γένια μας. Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών εθεσε για πρώτη φορα το θεμα των ανταποδοτικών απο την εκμετάλλευση των νερών της λίμνης Κρεμαστων. Στη πορεία βρηκε συμπαραστατες το ΤΕΕ την Περιφέρεια Στερεας την ΚΕΔΕ και την αρμοδια Ευρωπαϊκη Επιτροπή μετα απο την ερώτηση του Ευρωβουλευτή Γραμματικάκη. Η απάντηση της Ε.Ε καταλυτική η Ελλάδα παρανομεί που δε νομοθετει να αποδίδεται το 3% των κερδών απο το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικο εργοστάσιο.
Εκτοτε μετα τις επερχόμενες αλλαγες στην ΔΕΗ τα συμφέροντα παιζουν σκληρό παιγνίδι. Οσο μας αφορά θα παλέψουμε τα αυτονόητα. Ας ξεκαθαρισουν απαντες τις προθέσεις τους.
Μια αναλαμπη με πολλα ίσως.... η πιο κατω πρωτοβουλία..
Απο vimapoliti
Συνεδριάζει σε λιγες ημερες το δίκτυο λιμνών και για πρώτη φορα υπάρχει η η ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΕΗ και αντισταθμιστικά οφέλη μεγάλων υδροηλεκτρικών έργων»

Εισηγητές:

• Νικόλαος Χούτας, Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας:

«Παρουσίαση Νομοθετικού Πλαισίου-Θέσεις Δικτύου Πόλεων με Λίμνες»

• Γρηγόριος Περδίκης, Διευθυντής Συγκροτήματος Αράχθου, ΔΕΗ Α.Ε.:«Οι ταμιευτήρες της ΔΕΗ και η Διαχείριση Υδατικών Πόρων»