Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

AGRAFA NEWS Την άλλη Κυριακή 16-12-2018 θα έχουμε την Αιμοδοσία στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Παρακαλούνται οι υποψήφιοι αιμοδότες να μας στείλουν τα στοιχεία τους επικοινωνώντας με τους συλλόγους των χωριών τους, είτε με το email αυτό, για τον καλύτερο προγραμματισμό των συνεργείων λήψης ΜΦΧ

Πολλοί φίλοι πατριώτες από την ευρύτερη περιοχή του Προυσού, από τον Πρόδρομο μέχρι τα Κάτω Εσωχώρια, θα συνδράμουν ώστε να δημιουργηθεί μια Τράπεζα Αίματος που θα μπορεί, εάν χρειαστεί, να βοηθήσει τα μέλη της και συγγενείς τους. 

Η συνέργεια αυτή γίνεται κυρίως από τα μέλη των συλλόγων της περιοχής και όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα μέλη των Συλλόγων του κάθε χωριού ώστε να συντονιστούμε έγκαιρα. 

Το νοσοκομείο "Σωτηρία" θα μας παρέχει την υγειονομική υποστήριξη με το Ιατρικό του προσωπικό, και ουσιαστικά θα "φυλάει' φυσικά το απόθεμά μας. 
Η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλον, θα μας παρέχει την πολύτιμη εμπειρία της σε οργανωτικά θέματα. Και εσείς λίγο χρόνο από την Κυριακή σας.  

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να είσαστε αιμοδότης, η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, γιατί θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις.   

Σε δεύτερο χρόνο, και αναλόγως της επιτυχίας του εγχειρήματος, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γίνουν αιμοδοσίες και  σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.    
Είμαι σίγουρος για την επιτυχία που θα έχουμε, όχι μόνο σε αυτή την κοινή δράση, αλλά και σε οτιδήποτε από κοινού  τολμήσουμε.

Ενεργοποιείστε λοιπόν τους φίλους σας, τους συγγενείς τα παιδιά σας για να πετύχουμε με την πρώτη απόπειρα ένα καλό απόθεμα! Ιδανικά προφίλ οι φοιτητές, οι υπάλληλοι που θα λάβουν και βεβαίωση αιμοδοσίας, οι φαντάροι, όλοι μας.

* Γενικές πληροφορίες και στους συνδέσμους στο τέλος

Με φιλικούς χαιρετισμούς 

Για το Σύλλογο Απανταχού Προυσιωτών 

Κώστας Χ. Δημόπουλο

--
Από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΥΣΙΩΤΩΝ
ΕΔΡΑ: ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 26, ΑΘΗΝΑ, 105 52
ΥΠ.  ΠΡΟΥΣΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, 360 74


--
Από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΥΣΙΩΤΩΝ
ΕΔΡΑ: ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 26, ΑΘΗΝΑ, 105 52
ΥΠ.  ΠΡΟΥΣΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, 360 74




https://www.facebook.com/syllogosprousou/