Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

AGRAFA NEWS Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων παρευρέθηκε σήμερα στην Λαμία σε συνεργασία με το Σύνδεσμο μας για την συζήτηση του πλάνου παρουσίασης Πρακτικών του 3ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Σαρακατσαναίων,καθώς και την δρομολόγηση τελευταίων λεπτομερειών ενός εγχειρήματος της ΠΟΣΣ σε συνεργασία με τους Συλλόγους, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμο Αγράφων και Αμφικτιονία Ακαρνάνων για την κινηματογραφική ταινία αφιερωμένη στην ζωή και την δράση του Σαρακατσάνου Αντώνη Κατσαντώνη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνονται οι Θεόδωρος Μπαμπαλής και Κώστας Κωστακόπουλος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΤο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων παρευρέθηκε σήμερα στην Λαμία σε συνεργασία με το Σύνδεσμο μας για την συζήτηση του πλάνου παρουσίασης Πρακτικών του 3ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Σαρακατσαναίων, όπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας...καθώς και την δρομολόγηση τελευταίων λεπτομερειών ενός εγχειρήματος της ΠΟΣΣ σε συνεργασία με τους Συλλόγους, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμο Αγράφων και Αμφικτιονία Ακαρνάνων για την κινηματογραφική ταινία αφιερωμένη στην ζωή και την δράση του Σαρακατσάνου Αντώνη Κατσαντώνη.
Αρχικά μεταβήκαμε στο Δημαρχείο Λαμιέων, οπού μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ.Νικόλαος Σταυρογιάννης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα.Βίβιαν Αργύρη και στην συνέχεια μας καλωσόρισε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειαρχής Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραϊσκος..αξιωσημείωτο να αναφερθεί η πολύτιμη βοήθεια της Δημοτικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία..
Πάντα στο πλευρό μας ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος όπου και παρευρέθηκε..
Ανάμεσα μας ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, η κα. Βίκυ Νικολάου κινηματογραφική παραγωγός, οι συγγραφείς κ.Ηλίας Μπουμπουρής και κ.Κώστας Μπουμπουρής, ο προέδρος από τον Σύλλογο «Αμφικτιονία Ακαρνάνων» κ.Φίλιππος Ντόβας, ο Υπεύθυνος της Ηλεκτρονικής Ιστοσελίδας AGRAFA news κ. Δημήτριος Πέγκας και πρώην πρόεδροι του συνδέσμου μας.. Σας ευχαριστούμε..Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας..Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνονται οι Κώστας Κωστακόπουλος, Απόστολος Κατσιούλας, Τάκης Γαλλής, Georgios Moutsianas και Νίκος Σταυρογιάννης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος