Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

AGRAFA NEWS Για πρώτη φορά κινηματογραφική παραγωγή αφιερωμένη στην ζωή και την δράση του Σαρακατσάνου-Αγραφιώτη, Σταυραετού των Αγράφων, Αντώνη Κατσαντώνη

Για πρώτη φορά κινηματογραφική παραγωγή αφιερωμένη  στην ζωή και την δράση του Σαρακατσάνου-Αγραφιώτη, Σταυραετού των Αγράφων, Αντώνη Κατσαντώνη
Αντώνης Κατσαντώνης. Η  Ζωή, και η δράση του πρόδρομου της λευτεριάς. Η Εποποιία και ο Θρύλος.
Το όραμα γίνεται πράξη.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων ( Π.Ο.Σ.Σ. ) , με την συμμετοχή των Συλλόγων μελών της,  και σε συνεργασία με τον Δήμο Αγράφων , την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αμφικτιονία Ακαρνανών, θα τιμήσει τον Σαρακατσάνο –Αγραφιώτη  Σταυραετό των Αγράφων, Αντώνη Κατσαντώνη, με γύρισμα μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής σε συνεργασία με την παραγωγό κ. Βίκυ Νικολάου, η οποία συνεργάζεται και με την COSMOTE HISTORY.
Στην συνεδρίαση του  Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ. ,  που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018,  με την παρουσία της κ. Βίκυς  Νικολάου που όπως προαναφέρθηκε εκπροσωπεί την παραγωγό εταιρία, επικαιροποιήθηκε ομόφωνα  η έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση της  κινηματογραφικής  παραγωγής.
 Όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στους φυσικούς χώρους που ο ήρωας έδρασε, ( ΑΓΡΑΦΑ- ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ -ΞΗΡΟΜΕΡΟ -ΒΑΛΤΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ), με την συμμετοχή πλήθους εθελοντών .
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ .