Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

AGRAFA NEWS Χαμός στο Πανευρυτανικο Ανταμωμα στο Λημερι .


Με πολυ μεγαλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθες στις 23/8/2018 το αντάμωμα της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων σε συνδυασμό με το Πανηγύρι της Παναγίας στο Πλατανόδασος του Βραγγιανίτη στο Λημέρι Ευρυτανίας.

Πλήθος κοσμου ντόπιοι και ετεροδημοτες απο διαφορά μερη της Ελλαδας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδηλωση στο όμορφο Λημερι οπου οι διοργανωτές της Ομοσπονδίας Ευρυτανικων Συλλογων με προεδρο τον Λημεριωτη κ.Βασιλη Κονιαβιτη πρότειναν για το φετινό Πανευρυτανικο Ανταμωμα.Το πρωι έγινε η Θεία Λειτουργία και Λιτάνευση της εικονας της Παναγιας.

Συγκινητική στιγμή της εκδηλωσης ηταν η βράβευση και επιδοση τιμητικής πλακέτας στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των Hondos Center κ.Νικο Χοντο για την προσφορα του στην Ευρυτανια.

Παρόντες στην εκδηλωση ηταν ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ευρυτανιας κ.Αριστειδης Τασιος,ο περιφερειακός συμβουλος κ.Λαμπρος Τσιτσάνης,ο πρόεδρος του Δ.Σ Αγραφων κ.Θανασης Σταμουλης,οι αντιδήμαρχοι Αγραφων κ.Στεφανος Τσιαμακης και κ.Αποστολης Μακκας,οι δημοτικοί συμβούλου κ.Γιωργος Παπαδημητριου και κ.Βαγγελης Κατσιφος,η πολιτευτής της ΝΔ κ.Θωμαις Οικονομου.Επισης παρεβρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.Αλεξης Καρδαμπικης και κ.Χρηστος Δημητροπουλος.

Χορηγοί επικοινωνίας ηταν το Δυτικη Ευρυτανια News,το Ράδιο Καρπενησι,ο Ευρυτανικος Παλμος και το Ράδιο Βουλπη.









https://dytikievritania.blogspot.com