Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

AGRAFA NEWS Σχόλιο της Κίνησης Πολιτών Αγράφων για τις δηλώσεις του Δημάρχου Αγράφων για τα αιολικά

Σε δημόσια διαβούλευση με κατοίκους-φορείς-και επενδυτές για τα αιολικά , προτείνει ο κατα τα άλλα ..λαλίστατος (στα κανάλια και μόνο) δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής την ώρα που η κοινωνία των Αγράφων αντιδρά και ξεσηκώνετε !!
Απο χθες ο ίδιος θα έπρεπε να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα αιολικά και όχι να κωφέυει ρίχνοντας το μπαλάκι στους ήδη ανευθυνουπευθυνους (πρωην δημοτικη αρχη Τάτση & Επιτροπή Περιβάλλοντος Περιφέρειας Στερεάς).
Σήμερα διοικείτε εσείς κυριε δήμαρχε Ακούστε τις φωνές όλων των Αγραφιωτών και τις αντιδράσεις των κατοίκων, των φορέων και των συλλογικοτήτων και πράξτε τα δέοντα αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αγαπάτε το τόπο σας.Ακυρώστε την απόφαση-κόλαφο του 2011..
Αυτή είναι η ανάπτυξη που θέλετε; ;Aλλα μας λέγατε προεκλογικά με το πολυσέλιδο πλάνο σας για την ανάπτυξη των Αγράφων!!Όσο για την ψυχραιμία που αναφέρεστε ,οι Αγραφιώτες και ψύχραιμοι είναι κύριε δήμαρχε και θα αγωνιστούν με οποιοδήποτε κόστος για τον τόπο τους.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ