Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

AGRAFA NEWS Συγχαρητήρια για την συμμετοχή και τον εξαιρετικό χαιρετισμό στην έναρξη του συλλαλητηρίου από τον πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Σ. κ.Μουτσιάνα Γεώργιο, αλλά και σε όλους τους Συλλόγους Σαρακατσαναίων που έδωσαν βροντερό παρόν στο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Θεσαλονίκη 21 Ιανουαρίου 2018.

http://sslkatsantonis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_32.htmlΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ





Συγχαρητήρια για την συμμετοχή και τον εξαιρετικό χαιρετισμό στην έναρξη του συλλαλητηρίου από τον  πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Σ. κ.Μουτσιάνα Γεώργιο, αλλά και σε όλους τους Συλλόγους Σαρακατσαναίων που έδωσαν βροντερό παρόν στο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Θεσαλονίκη 21 Ιανουαρίου 2018.

Ως Σαρακατσαναίοι ήμασταν πρωτοπόροι και δηλώσαμε παρόν σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων. Κρατήσαμε και θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τον φλάμπουρα με τις ορθόδοξες χριστιανικές, εθνικές και ηθικές διαχρονικές μας αξίες.


Το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (λαμβάνοντας υπόψη και το πνεύμα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση κοπής της πίτας ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ-2018 στην Αθήνα) αποφάσισε να στηρίξει και στήριξε άμεσα την προσπάθεια του ελληνικού λαού απέναντι στην παραχάραξη της ιστορίας και την δίκαιη έκφραση της βούλησης του . 



Επόμενο ραντεβού 4 Φεβρουαρίου 2018 στη Αθήνα.https://www.youtube.com/watch?v=dVwFszaPUEE