Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

AGRAFA NEWS Η Π.Ο.Σ.Σ. σε συνεργασία με τον Πανελλαδικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ" διοργανώνουν την κοπή της Βασιλοκλούρας - Μπουκβάλας 2018 για το καλό του χρόνου που ερχεται.

Η Π.Ο.Σ.Σ. σε συνεργασία με τον Πανελλαδικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ" διοργανώνουν την κοπή της Βασιλοκλούρας - Μπουκβάλας 2018 για το καλό του χρόνου που ερχεται.

Σας προσκαλούμε στο διήμερο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου με επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και με Σαρακατσάνικο γλέντι στην αίθουσα εκδηλώσεων Belvedere στο Περιστέρι, καθώς και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στο κλειστό Δημοτικό Στάδιο "Σπύρος Λούης" στο Μαρούσι (έναντι Ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου)

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το νέο χρόνο με έθιμα και αφηγήσεις των Σαρακατσαναίων. Να ξυπνήσουμε τις μνήμες των παλιών και να διδαχθούν οι νέοι.

AGRAFA NEWS Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο Κατσαντώνης ''

Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο Κατσαντώνης ''


 Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο Κατσαντώνης ''
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ '' συγχαίρει τον συγχωριανό του, Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.
Του ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, δύναμη, με πολλές επιτυχίες από την νέα του θέση και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του.http://www.e-sarakatsanos.gr

Το Δ.Σ του Συλλόγου