Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

AGRAFA NEWS ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΣΟΥΡΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΣΟΥΡΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ.
Μετά από επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, σε κάλεσμα του Σ.Σ. Σούρπης για κοινή συνεδρίαση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Σούρπη αποφασίστηκε από κοινού να διεξαχθούν εκλογές για να ξεπεραστούν τα προβλήματα του Συλλόγου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3/12/2017 στο Δημοτικό Σχολείο Σούρπης με την παρουσία κλιμακίου του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.
Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φίλους Σαρακατσάνους της Περιοχής προκειμένου να βοηθηθεί ο Σύλλογος.

AGRAFA NEWS ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ -ΜΠΟΥΚΒΑΛΑΣ 2018».


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ -ΜΠΟΥΚΒΑΛΑΣ  2018».
Τ' αγαθά κόποις κτώνται.
Χτίζουμε το αύριο εναρμονίζοντας το χθες με το σήμερα.
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ) στην Αθήνα και συνάντηση με το Δ.Σ. του Πανελλαδικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων , η αλληλοενημέρωση για την καλύτερη οργάνωση και προβολή της εκδήλωσης «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ -ΜΠΟΥΚΒΑΛΑΣ 2018» και η διοργάνωση της οποίας έχει ανατεθεί στον Πανελλαδικό σύλλογο Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 για πέμπτη συνεχή χρονιά για το καλό του χρόνου.
Το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ με τον Πανελλαδικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς επισκέφτηκαν τον χώρο (κλειστό γήπεδο Σπύρος Λούης στo Μαρούσι) όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Μετά την επίσκεψη-ξενάγηση πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη στον Ασπρόπυργο Αττικής μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και ενημερώθηκε το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (ανάλυση τού δρώμενου που θα παρουσιασθεί, ο τρόπος παρουσιάσεως ορισμένων χορών και άλλες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις του διημέρου). Δόθηκαν: κατευθύνσεις , υποσχέσεις εκατέρωθεν , ανανεώθηκε το ραντεβού και όλοι μαζί έδωσαν την υπόσχεση ότι θα προσπελαστεί κάθε εμπόδιο ώστε να παρουσιαστεί μια εκδήλωση αντάξια της ικανότητας που διέκρινε και εξακολουθεί να διακρίνει το σινάφι μας.
Το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Πανελλαδικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς για την άψογη φιλοξενία του και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε.
Καλώς να ανταμώσουμε…

AGRAFA NEWS Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Σ.Έκτακτη  Γενική  Συνέλευση  της  Π.Ο.Σ.Σ.
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), σύμφωνα με το Άρθρο 9 από το ισχύον καταστατικό της, και λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα για εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του καταστατικού, και μετά από την συζήτηση που έγινε στην 36η Τακτική Γενική Συνέλευση στο Οργανωτικό Συνέδριο στο Αγρίνιο καλεί τους Συλλόγους – Μέλη της Π.Ο.Σ.Σ. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα Ημερήσιας Διάταξης: Αλλαγή και μετατροπή άρθρων του καταστατικού.
Ημέρα διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως της Π.Ο.Σ.Σ., ορίζεται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 πμ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Βασιλίσσης Όλγας 198 Ντεπό.