Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

ΑGRAFA NEWS Το Πρώτο Βήμα Έγινε… ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΔΑΣΩΝ (Τ.Δ.Δ.Π.Δ.)

Το Πρώτο Βήμα Έγινε…


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΔΑΣΩΝ (Τ.Δ.Δ.Π.Δ.)

Το Πρώτο Βήμα Έγινε…
Κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Σ συναντήθηκε με το νέο Δ.Σ. του Ταμείου Διοικήσεως και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών στα γραφεία του ταμείου στην Θεσσαλονίκη.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία των προϋποθέσεων για μια αγαστή συνεργασία του Ταμείου με την Ομοσπονδία σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένου και του Πανελλήνιου Ανταμώματος – την μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση στην Ελλάδα – που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Τρικάλων σε χώρο που ανήκει στο Ταμείο Διοικήσεως και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα δεδομένης της διαφορετικής φιλοσοφίας που διέπει το νέο Δ.Σ του Ταμείου.
Εκτός των άλλων ζητημάτων συζητήθηκε και το φλέγον θέμα της ελεύθερης κατασκήνωσης στον περιβάλλοντα χώρο του Ανταμώματος.
Το νέο Δ.Σ. δεσμεύτηκε να δει με θετικό μάτι (με τις ανάλογες ασφαλιστικές δικλίδες) την παρουσία κατασκηνωτών στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων του 2018 που θα σημαίνει και την αναγέννηση του.

ΑGRAFA NEWS Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς


Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς ''Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ'' την Κυριακή 15 Οκτωμβρίου 2017 πραγματοποίησε την Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ. Σ. και την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) .
Τακτικά Μέλη:
Πρόεδρος : Δέδας Αριστείδης του Ιωάννη, 6942441314
Αντιπρόεδρος : Φλώρος Κωνσταντίνος του Δημητρίου, 6936434297
Γεν. Γραμματέας : Γεωργούση Δήμητρα του Ιωάννη, 6980657416
Ειδ. Γραμματέας : Τζαβέλας Κωνσταντίνος του Λεωνίδα, 6977720741
Ταμίας : Χατζής Ανδρέας του Γεωργίου, 6973214126
1ο Μέλος : Νταλαμπίρας Κωνσταντίνος του Γεωργίου, 6977830136
2ο Μέλος : Κωτσαρής Στέργιος του Γεωργίου,6973795680
Αναπληρωματικά Μέλη:
1.Κατσούλας Δημήτριος του Βασιλέιου, 6970122316
2.Γιαννιώτης Ιωάννης του Αποστόλου, 6986152034
Εξελεγκτική Επιτροπή:
1.Βορδογιάννης Ανδρέας του Βασιλείου
2.Δέδας Κωνσταντίνος του Ιωάννη
3.Κατσούλας Ανδρέας του Βασιλέιου\
Αντιπρόσωποι του Συλλόγου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.):
1.Λοκοβίτης Μιχαήλ του Βασιλείου 2.Ντέντας Χρήστος του Δημητρίου
Αναπληρωματικά μέλη: Μπαλάσκας Γεώργιος του Ευριπίδη
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προηγούμενο Δ.Σ για την προσφορά του στο σύλλογο. Με απόφαση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου 2018 ημέρα Σάββατο.
Με εκτίμηση,
ΤΟ Δ.Σ. Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν.Κιλκίς ‘’Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ