Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

AGRAFA NEWS ΠΟΕ- ΟΤΑ: Αποχή από την αξιολόγηση

31/5/2017
«Συνεχίζουμε μαζικά την απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ. από τις αρχές Μαρτίου 2017» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή την εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που θέτει νέες ημερομηνίες ολοκλήρωσης της αξιολόγησης προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο θέτει όριο διανομής των φύλλων αξιολόγησης μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και για την ολοκλήρωσή της το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Η ΠΟΕ –ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της προσθέτει:

Προφανώς, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την νέα εγκύκλιο φαίνεται να επείγεται για την υλοποίηση και εφαρμογή της αξιολόγησης του N.4369/2016, προκειμένου να τηρήσει η κυβέρνηση τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους δανειστές στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας-«διαπραγμάτευσης» και του 4ου μνημονίου που ψήφισε σε βάρος των εργαζομένων, της κοινωνίας και της χώρας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Kαι σε αυτή την περίπτωση ο ξενοδόχος είναι οι εργαζόμενοι, που μαζικά και δυναμικά έχουν αποφασίσει να καταργήσουν στην πράξη τη νέα αξιολόγηση όπως με επιτυχία κατήργησαν στην πράξη και την αξιολόγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (Ν.4250/2014).

Η αξιολόγηση του N.4369/2016 σε συνδυασμό, με τους μνημονιακούς Ο.Ε.Υ., την κινητικότητα και την απαγόρευση προσλήψεων για τα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια αποτελούν τα εργαλεία της κυβέρνησης για την συρρίκνωση και διάλυση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τελικά την ανάθεσή τους σε ιδιώτες.

Στις νέες προκλητικές πιέσεις της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε συντονισμό με όλους τους κλάδους εργαζομένων στον Δημόσιο Τομέα, απαντούν πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά.

Συνεχίζουμε μαζικά την Απεργία-Αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, που έχουν προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. από τις αρχές Μαρτίου 2017.

Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να παρέμβουν άμεσα ενημερώνοντας το σύνολο των εργαζομένων, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα πρωτοβουλίες για την μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων.

Με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων συγκεντρώνονται τα έντυπα αξιολόγησης που θα μοιραστούν στους εργαζόμενους.

Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για ένα σύστημα αντικειμενικό που θα δεν θα επιτρέπει την κομματική προώθηση των «αρεστών», που θα αποκομματικοποιεί την Δημόσια Διοίκηση, που στόχο θα έχει την αναβάθμισή της και όχι τον έλεγχό της.

Για την επιτυχία της Απεργίας-Αποχής πραγματοποιούμε Συγκεντρώσεις, Γενικές Συνελεύσεις και κάθε μορφής αγώνα για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

Στο δικό μας χέρι είναι και αυτή την φορά να μην επιτρέψουμε να προχωρήσει η διαδικασία της προσχηματικής «αξιολόγησης» που μόνο στόχο έχει την καθυπόταξη της διοικητικής ιεραρχίας στις εκάστοτε πολιτικές επιλογές.

Μπορούμε να νικήσουμε πάλι, αρκεί να το πιστέψουμε και κυρίως να δώσουμε με μαζικό, δυναμικό και συλλογικό τρόπο τη μάχη για να μην περάσουν τα μέτρα διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επιχειρείται μ’ αυτό το Νόμο.http://airetos.gr

AGRAFA NEWS ΑΓΡΑΦΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2017! Την Κυριακή της Πεντηκοστής4 Ιουνίου 2017, όλοι οι Αγραφιώτες κα οι φίλοι τους ανηφορίζουν για τα ψηλά Αγραφοβούνια.

Φωτογραφία του Dimitris Pegas.
AGRAFA NEWS ΑΓΡΑΦΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2017!
Την Κυριακή της Πεντηκοστής4 Ιουνίου 2017, όλοι οι Αγραφιώτες κα οι φίλοι τους ανηφορίζουν για τα ψηλά Αγραφοβούνια.
Ανεβαίνουν στο Μάραθο (Μύρεση) για να τιμήσουν στη γενέτειρά του τον εθνομάρτυρα ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ !!!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νομός Ευρυτανίας
Δήμος Αγράφων Κερασοχώρι,29 Μαΐου 2017
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ: 2237351318-320
Email: info@agrafa.gr

Φωτογραφία του Dimitris Pegas.Φωτογραφία του Dimitris Pegas.
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Δήμος Αγράφων, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις«ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2017» στη γενέτειρα του Προεπαναστατικού Ήρωα των Ελλήνων, Αντώνη ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ, στο Μάραθο, Αγράφων - Ευρυτανίας, την Κυριακή της Πεντηκοστής, 4 Ιουνίου 2017.
Τα «ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ» διοργανώνονταιστον ιστορικό Μάραθοαπό το 1993, με τη συνεργασία του Δήμου Αγράφων, του Συλλόγου Απανταχού Μαραθιωτών και της Τοπικής Κοινότητας Μαράθου, με σκοπό να αναδείξουν την ιστορική φυσιογνωμία του Ήρωα και πρόδρομου της Ελληνικής Παλιγγενεσίας, να τιμούν τη μνήμη του καθώς και τη μνήμη των γνωστών και αγνώστων συναγωνιστών του και να προβάλλεται ο τόπος μας και η ιστορία του.Ακόμα, η ημέρα έχει καθιερωθείσαν ημέρα ετήσιας συνάντησης στα χώματα του τόπου γέννησης των όπου γης Μαραθιωτών και όλων όσων κατάγονται από το Μάραθο.
Κερασοχώρι, 29 Μαΐου 2017
Ο Δήμαρχος Αγράφων
Θεόδωρος Μπαμπαλής
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2017 – ΜΑΡΑΘΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
Μάραθος Αγράφων Ευρυτανίας - 4 Ιουνίου 2017
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
- 7.00 Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Ταξιαρχών
- 10.30 Επιμνημόσυνη δέηση στην Πλατεία Κατσαντώνη
- 10.40 Κατάθεση στεφάνων
- 10.45 Προσκλητήριο Κατσαντωναίων
- 10.50 Καλωσόρισμα Δημάρχου Αγράφων
- 10.55 Πανηγυρικός της ημέρας
- 11.10 Ολιγόλεπτοι Χαιρετισμοί
- 11.20 Ενός λεπτού σιγή
- 11.21 Εθνικός Ύμνος
- Τέλος Εκδήλωσης
Σχολιάστε

AGRAFA NEWS Αλλαγή δρομολογίου ΚΤΕΛ Ο Δήμος Αγράφων αποφάσισε σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ν. Ευρυτανίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αλλαγή δρομολογίου ΚΤΕΛ
Ο Δήμος Αγράφων αποφάσισε σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ν. Ευρυτανίας, την αλλαγή
δρομολογίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν με το καλύτερο τρόπο οι δημότες.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αλλαγή του δρομολογίου που γίνεται κάθε Τρίτη από
Ραπτόπουλο προς Καρπενήσι, να διέρχεται πλέον από τα χωριά Νέο Αργύρι, Τοπόλιανα,
Βαλαώρα, Χρύσοβα και Λογγίτσι και όχι Βούλπη, Παλαιοκατούνα που ήταν μέχρι τώρα.
Το ΚΤΕΛ Ν. Ευρυτανίας ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την ερχόμενη Τρίτη
06/06/2017 το δρομολόγιο από Ραπτόπουλο προς Καρπενήσι αλλάζει και θα διέρχεται από
τα χωριά (Νέο Αργύρι, Τοπόλιανα, Βαλαώρα, Χρύσοβα και Λογγίτσι) και όχι Βούλπη,
Παλαιοκατούνα που ήταν μέχρι τώρα. Με ώρα αναχώρησης από το Ραπτόπουλο στις 05:00.
Το ίδιο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται και αντίστροφα το μεσημέρι με αναχώρηση από
το Καρπενήσι στις 13:15.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το τηλ. 2237080013