Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

AGRAFA NEWS Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝΛόγω βλάβης του μηχανογραφικού συστήματος του Δήμου μας και συνέπεια αυτής
της αντικειμενικής αδυναμίας λειτουργίας του πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας μας, για την
παραλαβή αιτήσεων υποψηφίων της υπ. αριθμ. ΣΟΧ1/2017 ανακοίνωσης για τη σύναψη
Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου του Δήμου Αγράφων, τριών (3) ατόμων, υλοποίηση
της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού
Προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2014 2020» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (10),
«ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ-ΕΚΤ», η
προθεσμία υποβολής των αιτήσεων της εν λόγω ανακοίνωσης, παρατείνεται μέχρι την
Παρασκευή 12 Μάϊου.
Κατά τα λοιπά ισχύει η αριθμ.πρωτ.2749/24-04-2017 ανακοίνωση μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

AGRAFA NEWS Mια φορά το μήνα Γιατροί από το Νοσοκομείο Καρπενησίου στο Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας


Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα του νοσοκομείου Καρπενησίου με την επίσκεψη ομάδας γιατρών στην Δυτική Ευρυτανία μια φορά το μήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας. Η κίνηση αυτή δίνει την δυνατότητα σε πολλούς κατοίκους της περιοχής να πηγαίνουν στο Κ.Υ. για εξετάσεις από Γιατρούς πολλών ειδικοτήτων.


Για το θέμα αυτό οι Δήμαρχος Αγράφων Θ. Μπαμπαλής σε ΜΜΕ τόνισε, ότι , με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται εν μέρει, οι ελλείψεις στην Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην Δυτική Ευρυτανία, αλλά απαιτούνται μόνιμες λύσεις, γιατί τα περιφερειακά και τα αγροτικά ιατρεία παραμένουν χωρίς γιατρούς.http://evrytanikovima.blogspot.gr

AGRAFA NEWS Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - 240.000,00 ευρώ για ασφαλτικά σε τμήματα της Εθνικής οδού από Καρπενήσι μέχρι Καλεσμένο


Οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών σε τμήματα του καταστρώματος, του συγκεκριμένου οδικού δικτύου, που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Πιο αναλυτικά, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε τμήματα της Εθνικής οδού από Καρπενήσι μέχρι Καλεσμένο, επιφάνειας 15.000,00 μ2 περίπου.

Οι ακριβείς θέσεις για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιών θα υποδειχθούν από την επιβλέπουσα Υπηρεσία. Ο Ανάδοχος έχει υποχρέωση να υποβάλλει στην Υπηρεσία χωρίς ιδιαίτερη αμοιβή πριν την έναρξη των εργασιών προμετρητικά στοιχεία του έργου. Το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μέχρι σήμερα καθώς και τις σχετικές οδηγίες και εντολές της επίβλεψης. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις της ΣΑΕΠ 566 (2014ΕΠ56600008) της Π.Ε. Ευρυτανίας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 240.000,00€ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. 24%.

AGRAFA NEWS Μπαμπάς ο Κώστας Μπακογιάννης! Δείτε τι έγραψε στο Facebook η Σία Κοσιώνη


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται η ευτυχία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, καθώς θα γίνουν γονείς. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε:http://evrytanikovima.blogspot.gr


«Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ θα το παρουσιάζουμε... δύο! Παρακαλώ για την κατανόηση σας. Και τη δική του, βέβαια, με όλα αυτά που θα ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά»

AGRAFA NEWS Σε απεργία πείνας ο Απ. Γκλέτσος: “Θα συνεχίσω μέχρι να με πάρουν σηκωτό!”


 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ
Τι οδήγησε τον Δήμαρχο Στυλίδας σε αυτή την απόφαση;Σε απεργια πείνας προχώρησε έξω απο το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, διαμαρτυρόμενος για την κατάργηση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα. “Θα συνεχίσω την απεργία μέχρι ή να πάρουν πίσω την απόφαση ή να με πάρουν σηκωτό για το νοσοκομείο και το νεκροταφείο”, δηλώνει στο Newsit.gr.
Όπως ανεφερε στο Newsit.gr, “δεν γίνεται να ταλαιπωρηθούν έτσι 16 παιδιά και να κάνουν 60χλμ την ημέρα προκειμένου να δώσουν εξετάσεις. Αυτό ειναι απαράδεκτο και δεν θα το επιτρέψω”.
Η απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου ανακοινώθηκε πριν απο περίπου δυο εβδομάδες. Ο Απόςτολος Γκλέτσος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο υπουργείο, το οποιο του απάντησε πως “δεν πρόκειται να καταργηθεί το εξεταστικό κέντρο”. Παρα τις διαβεβαιώσεις, ανακοινώθηκε τελικά την Πέμπτη απο την περιφερειακή διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας πως το εξεταστικό κέντρο της Πελασγίας καταργείται.http://stilida.com