Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

AGRAFA NEWS Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ σας προσκαλεί σ’ ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου, την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο ΓΙΩΤΣΑΣ στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ σας προσκαλεί σ’ ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου, την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο ΓΙΩΤΣΑΣ στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.
Μαζί μας οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Συλλόγων Σαρακατσαναίων, Ελευθερίου Κορδελίου, ΕΝΩΣΗ Θεσ/νικης, Φοιτητών Θεσ/νικης, Λάρισας, Ημαθίας, Λαγκαδά και Κιλκίς. Ένας αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, που στέλνει το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε όλους τους συνανθρώπους μας, και τα οποία θα διατεθούν μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Κατερίνης σε άπορους συνανθρώπους μας.

AGRAFA NEWS Κώστας Μπακογιάννης Υπερήφανοι που μπορούμε και παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες τις λειτουργίες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Περιφέρειά μας.

 Η νέα μας ιστοσελίδα, η ψηφιακή υπογραφή, η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, το διπλογραφικό σύστημα και πολλά άλλα. Αυτά παρουσιάσαμε σήμερα στην εκδήλωση του Ινστιτούτο για την Τοπική Διακυβέρνηση και τις Πολιτικές Καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO). Είμαστε μπροστά στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση γιατί πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια έναντι των πολιτών και γιατί όλοι εκείνοι που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, πρέπει να εξυπηρετούνται χωρίς τον παραλογισμό της γραφειοκρατίας. Στον παρακάτω σύνδεσμο ολόκληρη η παρουσίαση που έκανα σήμερα.
http://www.pste.gov.gr/?page_id=31573