Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

AGRAFA NEWS 25ον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.ΑΓΡΙΝΙΟ 2017

25ον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.ΑΓΡΙΝΙΟ 2017
Η προσπάθεια συλλογικής οργάνωσης του πολιτιστικού κινήματος των Σαρακατσαναίων συνεχίζετε σε δύσκολες εποχές.
Υποχρεωμένοι να ακολουθούμε στρατηγικές βασισμένες στην ορθή εκτίμηση των πραγμάτων και στην ορθή επίσης αξιολόγηση των ΝΕΩΝ δεδομένων.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , με συλλογικότητα ,πίστη και εμπιστοσύνη στην παράδοση μας,που πρέπει να την βιώνουμε και όχι να την επικαλούμαστε ...
Φωτογραφία του ΣύλλογοςΣαρακατσαναίων Βάλτου ΞηρομέρουΕυρυτανίας.

AGRAFA NEWS Και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ζητά ανταποδοτικά για το Φράγμα Κρεμαστών

Μετά το ΤΕΕ και την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών πλέον και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ζητά επίσημα την θέσπιση ανταποδοτικού τέλους από την λειτουργία του υδροηλεκτρικού σταθμού Κρεμαστών.
Συγκεκριμένα, χθες ,15 Μαρτίου 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός σε συνέχεια της από 14.12.16 επιστολή της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών και του 2146/14-2-7 εγγράφου του ΤΕΕ, απέστειλε σχετικό έγγραφο στον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Μιχαήλ Βερροιόπουλο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη.

AGRAFA NEWS Η καλή είδηση της ημέρας

Η καλή είδηση της ημέρας
Προκηρυχθηκαν οι κενές θέσεις για Περιφερειακά ιατρεία στην Ευρυτανία και για πρώτη φορά εκτός απο τα 400 ευρώ που δίνει το υπουργείο, έξτρα κίνητρα δίνει και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Προκηρύχθηκαν 2 θέσεις για το Περιφερειακό Ιατρείο Αγράφων, 1 θέση για τη Βελαώρα,, 1 για Δάφνη, 1 για Δομνίστα,1 για Προυσσό1 για Ραπτόπουλο και 1 για Γρανίτσα. . Προκηρύχθηκε επίσης μια θέση για το Μεγάλο χωριό.
Η περιφέρεια όσον αφορά τα κίνητρα για την πρόσληψη ιατρών, έκανε αυτό που έπρεπε. Αν βελτιώσουμε και τις υποδομές υγείας σε συνεργασία με τους Δήμους, τα πράγματα σίγουρα θα γίνουν καλύτερα.
Καλημέρα.

AGRAFA NEWS ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ

ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ
Το νερό μπορεί να θέλειι πολύ δουλειά ακόμη, αλλά πλησιάζει να μπεί στο αυλάκι…
Μετά το ΤΕΕ, την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ζητά επίσημα την θέσπιση ανταποδοτικού τέλους από την λειτουργία του υδροηλεκτρικού σταθμού Κρεμαστών.
Συγκεκριμένα στις 15 -3-2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός σε συνέχεια της από 14.12.16 επιστολή της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών και του 2146/14-2-7 εγγράφου του ΤΕΕ απέστειλε έγγραφο στον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Μιχαήλ Βερροιόπουλο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη. Εκκρεμεί η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή κ. Γραμματικάκη και σχετική απόφαση της ΚΕΔΕ.
Ο συντονισμός Ευρυτάνων και Αιτωλοακαρνάνων είναι περισσότερο απο αναγκαίος, για ένα θέμα που θα καθορίσει και θα αλλάξει θετικά τις περιοχές μας. Η φωτογραφία είναι απο τον Ιχνηλάτη.