Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

AGRAFA NEWS Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής το 2019

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής το 2019

1/2/2017
Παρών δηλώνει για τις εκλογές του 2019 και για την Περιφέρια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα επί 12 χρόνια, μέχρι πρότινος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , και Περιφερειακός Σύμβουλος σήμερα Αττικής, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε γνωστό ναυτιλιακό περιοδικό.

Το σίγουρο είναι και προκύπτει τόσο από την συνέντευξή του, όσο και από καθε συνομιλία είτε με τον ίδιο, είτε με τους στενούς του συνεργάτες, ότι ο δραστήριος 48χρονος αυτοδιοικητικός, ετοιμάζεται για το στοίχημα του 2019, επιλέγοντας προσεκτικές κινήσεις και χαμηλούς τόνους και κυρίως παρακολουθώντας προσεχτικά τις εξελίξεις.και είναι χαρακτηριστικά το όσα απαντάει στην συνένταυξη του και στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Όπως δηλώνει «...Στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 θα ειμαι παρών στην Περιφέρεια Αττικής, μιας και πραγματικά αισθάνομαι ότι και γνώσεις, και εμπειρία αλλά και διάθεση έχω να είμαι χρήσιμος στην καθημερινότητα των πολιτών και στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου. Τον βαθμό της ενασχόλησης μου όμως, και τις ευθύνες που μπορεί να διεκδικήσω ή να αναλάβω θα την καθορίσουν οι ευρύτερες συγκυρίες και κυρίως η βούληση και εντολή των πολιτών του Λεκανοπεδίου, που ξεκάθαρα ζητούν συνεργασία, συνεννόηση, σχέδιο και κυρίως αποτέλεσμα σε κάθε γειτονιά της Αττικής. Άλλωστε, θα πρεπει να σας εξομολογηθώ ότι τόσο στην δουλειά μου , όσο και στην καθημερινότητα μου, παραμένω διαχρονικά θιασώτης της ρήσης του Ισοκράτη, «Βουλεύου μεν βραδέως, εκτελεί δε ταχέως τα δόξαντα», δηλ. να σχεδιάζεις χωρίς βιασύνη αλλά να εκτελείς γρήγορα. Όλα λοιπόν στην ώρα τους!».

Με πληροφορίες από parapolitika.gr

AGRAFA NEWS Γλέντι, Χορός, Παράδοση! Βούλιαξε το κέντρο της Θεσσαλονίκης!! Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Θεσσαλονίκης “Η ΕΝΩΣΗ”

Γλέντι, Χορός, Παράδοση! Βούλιαξε το κέντρο της Θεσσαλονίκης!! Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Θεσσαλονίκης “Η ΕΝΩΣΗ”


moutsana maria

Της Μαρίας Μουτσιάνα
Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. Σ.Σ.Ν. Θεσ/νίκης
Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, του οποίου ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με έντονη την παρουσία των νέων που κατέκλυσε την αίθουσα του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του.
Στον ετήσιο χορό μας παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κ. Μουτσιάνας Ν. Γεώργιος καθώς και μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ ,ο  πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας και ταμίας της ΠΟΣΣ κ Καρυώτης Αθανάσιος, ο Γεν. Γραμματέας κ  Μπάρμπας Γεώργιος και το μέλος κ Μακρής Στέργιος. Ο επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ κ. Γιαννιώτης Θεόδωρος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΣ κ Κυργιάννης Δημήτρης, επίσης ο επίτιμος καθηγητής Ιατρικής  κ. Σκεύας Αντώνιος, ο καθηγητής Γεολογίας κ. Σούλιος Γεώργιος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην υφυπουργός και νυν βουλευτής Ν.Δ κ. Γκιουλέκας Κων/νος, η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Σπυράκη Μαρία, ο Βουλευτής Ν.Δ κ. Αναστασιάδης Σάββας οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ανατολίτης Βασίλειος, και  ο κ. Γιωτίκας Κων/νος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Σερρών κ. Μπασδάνης Αθανάσιος, ο πρώην Περιφερειάρχης κ Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο πρώην γεν. γραμματέας Δημοσίων έργων κ. Σιμόπουλος Στράτος, ο Αντιδήμαρχος Θέρμης κ. Μουστάκας Βασίλειος, καθώς και  η υποψήφια Βουλευτής Β' Θες/νίκης κ. Κωνσταντινίδου Ανατολή.                               
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας τους γονείς καθώς και όλα τα παιδιά του χορευτικού μας που με τους χορούς τους μας έδωσαν χαρά και μας έκαναν να νιώσουμε περήφανοι. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας κ. Μπούρα Γεώργιο που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την ψυχή του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, συγκεκριμένα τους: Παππά Κων/νο- Εκο fix ,Ζορμπά Ιωάννη - Γεωργικά Μηχανήματα, Γίδαρη Γιώργο -HLS εταιρία κουφωμάτων ,ΚΤΕΟ Πυλαίας, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL, Αθανασούλα Καλλιόπη  Φόρο-πρόβλεψη,  Πιστόλα Δημήτριο -Μηχανήματα Ξηρών καρπών, Κατσαρό Βασίλειο -Λογιστικό Γραφείο Πρόβλεψη, Αλαμανατίδη Ιωάννη  Χρώματα -Σιδηρικά, Κων/νο Ζαβό - Έμπορο, Ρούντο Απόστολο Είδη υγιεινής, Έπιπλο Κυριάκου, Γιώτα Μπομπότα μεσιτικό γραφείο, αφοι Μακρή - τέντες σκίασης ,Τάσο Κονταξή - IT PLUS NET καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας μας: Την  περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την εφημερίδα Μακεδονία Θεσσαλονίκης, το Ράδιο Focus, την ATLAS TV και τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης αλλά και τους επαγγελματίες που βοήθησαν με την προσφορά τους καθώς επίσης και τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς που πλαισίωσαν την όμορφη αυτή βραδιά. Τέλος θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους τους  Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους με πολυπληθείς αντιπροσωπείες. Οι  Σ.Σ Ελευθερίου-Κορδελιού, Σ.Σ Φοιτητών Θες/νίκης, Σ.Σ Επαρχίας Λαγκαδά, Σ.Σ .Σερρών, Σ.Σ. Καβάλας, Σ.Σ  Ξάνθης. Σ.Σ Ημαθίας, Σ.Σ  Κιλκίς, Σ.Σ Πιερίας, Σ.Σ Λάρισας, Σ.Σ. Ευξεινούπολης, Σ.Σ Πρεβέζης,
 Να μας έχει ο θεός  γερούς πάντα  να ανταμώνουμε....
              
             
               Με εκτίμηση το Δ.Σ

AGRAFA NEWS. Ευχάριστα νέα: Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου Γεωργίου,η Βούλπη Ευρυτανίας,το όμορφο χωριό των Αγράφων ,θα έχει πλέον τον δικό του Ιερέα.

AGRAFA NEWS. Ευχάριστα νέα:
Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου Γεωργίου,η Βούλπη Ευρυτανίας,το όμορφο χωριό των Αγράφων ,θα έχει πλέον τον δικό του Ιερέα.
Ετσι την 11-2 2017,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ,θα χειροτονίσει διάκονο, τον Σταύρο Γκόβα,στον Ι.Ν.Αγίου Νεκταρίου στο Κρέντι και θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία,πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγραίων Πρωτοπρ.π.Φεγγούλη Ευάγγελο ,και ιερείς της περιοχής μας.
Την 16-2-2017,στον Ι.Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Βούλπη Ευρυτανίας ,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ,θα χειροτονήσει ιερέα τον διάκονο πλέον π.Σταύρο,και θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργεία ,πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγραίων ,Πρωτοπρεσβύτερο π.Φεγγούλη Ευάγγελο και ιερείς της περιοχής μας.