Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

AGRAFA NEWS Κοπή πίτας Γρανιτσιωτών, Βράβευση Ιερέως Δημητρίου Σκόνδρα και ετήσιος απολογισμός της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών

 Κοπή πίτας Γρανιτσιωτών, Βράβευση Ιερέως Δημητρίου Σκόνδρα και ετήσιος απολογισμός της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών
unnamed (17)

Κοπή πίτας Γρανιτσιωτών, Βράβευση Ιερέως Δημητρίου Σκόνδρα και ετήσιος απολογισμός της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών

Με μεγάλη προσέλευση Γρανιτσιωτών, αλλά και φίλων του χωριού μας, έγινε και εφέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας και ανταλλάχθηκαν οι καθιερωμένες ευχές.
Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε με τιμητική πλακέτα  ο Ευρυτάνας Ιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Παγκρατίου κ. Δημήτριος Σκόνδρας, για το μεγάλο πνευματικό του και ανθρωπιστικό του έργο. Ο Παπαδημήτρης  ακούραστα για δεκαετίες στέκεται δίπλα στους Ευρυτάνες της Αθήνας και συμμετέχει σχεδόν στον σύνολο των θρησκευτικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Αθήνα.
Κατόπιν έγινε και ο ετήσιος απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών, ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτών.
unnamed (37)
Εν συντομία,
Στον τομέα της προβολής της περιοχής μας
– Ο Σύλλογός μας εγκατέστησε την WEB κάμερα στο χωριό και ζωντανά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσω του υπολογιστή ή του κινητού μας
τηλεφώνου βλέπουμε τη Γρανίτσα και τα Αγραφιώτικά βουνά.  
Τις ημέρες των εορτών με τα χιόνια 65000 χρήστες είδαν το χωριό μας και τα περισσότερα κανάλια είχαν απευθείας συνδέσεις με την χιονοστολισμένη πλατεία των αγαλμάτων.
Τομέας Υγείας και Πρόνοιας
– Με χορηγία της Ανοικτής Αγκαλιάς για το παιδί εγκαταστάθηκε καρδιογράφος στο Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο της Γρανίτσας.
– Με χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας Φάρμασερβ Λίλυ εγκαταστάθηκε φορητό απινιδωτής αξίας 3.700 ευρώ  που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος σε περίπτωση καρδιακών επεισοδίων.
– Για τη χρήση του απινιδωτή με τη συνεργασία του ΕΚΑΒ Καρπενησίου εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν εθελοντές.
-Την  ερχόμενη Πέμπτη ένα πλήρες οδοντιατρείο φεύγει για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γρανίτσας. Το ιατρείο είναι δωρεά του κ. Πλάτωνα Τόμπα και η μεταφορά και η εγκατάσταση είναι χορηγία της  Ανοικτής Αγκαλιάς για το Παιδί.
– Για τα θέματα της υγείας κάναμε πολλές παρεμβάσεις και συγκεκριμένες προτάσεις που ευελπιστούμε κάποια στιγμή να εισακουστούν. Τις προτάσεις αυτές τις ανέδειξαν τοπικά και πανελλήνια μέσα ενημέρωσης όπως είναι τα περεταίρω κίνητρα που πρέπει να δοθούν από Περιφέρεια και Δήμο για τη στελέχωση των μονάδων υγείας.
Ενημέρωση του Εισαγγελέα Καρπενησίου για την κατάσταση στην υγεία στην Ευρυτανία, την αμέσως επομένη του θανάτου του συμπολίτη μας στη Βελαώρα το περασμένο Πάσχα.
– Για την ανάπτυξη του ΕΚΑΒ στα χωριά μας συναντηθήκαμε δύο φορές με τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ και έχουμε την υπόσχεση ότι θα ανέβει τις αμέσως επόμενες μέρες στα χωριά μας και ότι διάκειται θετικά στην ανάπτυξη παραρτήματος. Κοντός ψαλμός αλληλουια.
–Για το κύμα των προσφύγων που τη περασμένη χρονιά κατέκλυσε την Ελλάδα, ο σύλλογός μας συγκέντρωσε τρόφιμα και άλλα είδη  που δόθηκαν στους ανήμπορους συνανθρώπους μας.

-Μέσω της ανοικτής αγκαλιάς καταφέραμε να υποστηριχτεί συμπατριώτης που αντιμετώπιζε  σοβαρά προβλήματα υγείας.  Το ποσό που διατέθηκε  ήταν περίπου 2.500 ευρώ.
Τομέας Παιδείας
-Από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Καίσαρη μας παρασχέθηκε  δύο φορές πολύτιμο εκπαιδευτικό υλικό, όπως βιβλία, πίνακες, βιβλιοτετράδια  τα οποία μοιράστηκαν στους μαθητές των σχολείων.
 – Για τη δωρεά διαδικτυακού φροντιστηρίου των παιδιών των απομακρυσμένων σχολείων της Ευρυτανίας η πρότασή μας υιοθετήθηκε από τον περιφερειάρχη και με τη συνεργασία μας,  καταφέραμε να γίνει πραγματικότητα,  με την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του φροντιστηρίου Αρνός πριν από λίγες μέρες.  
Για το θετικό αποτέλεσμα ευχαριστούμε, εκτός από τον Περιφερειάρχη και τον Νίκο Χαρδαλιά που συνεργαστήκαμε στενά στην αρχή,  και τον Αρη Τασιό που ασχολήθηκε μεθοδικά και έδωσε μια ευτυχή κατάληξη στο θέμα.
– Σε συνέχεια του διαδικτυακού φροντιστηρίου και για την καλύτερη αξιοποιησή του από τους μαθητές, η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών  με την χορηγία της Εθνικής Τράπεζας την ερχόμενη εβδομάδα δίνει ταμπλετ σε όλους τους μαθητές των σχολείων της Γρανίτσας.  Συγχρόνως παραδίδουμε και σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο Δημοτικό σχολείο. Η χορηγία είναι 5000 ευρώ και βέβαια ευχαριστούμε  την Εθνική  Τράπεζα και όσους μας βοήθησαν.

Τομέας Πολιτισμού και θρησκευτικές εκδηλώσεις
– Κάναμε το καλοκαίρι σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο, την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για την Ευρυτάνισσα μάνα με ομιλητή τον Δεσπότη μας κκ Γεώργιο και την κ. Μαρία Παπαιωάννου. Ποιήματα του ηγουμένου της Μονής Αγάθωνος πατέρα Δαμασκηνού απήγγειλε ο ηθοποιός Δημήτρης Κωσταντίνου.
 – Σε όλα τα καταστήματα της Γρανίτσας βάλαμε μεγάλα κάδρα με ποιήματα του Ζαχαρία Παπαντωνίου και του Στέφανου Γρανίτσα.
– Από κοινού με τον πολιτιστικό  Σύλλογο της Γρανίτσας βραβεύσαμε τον παραδοσιακό μουσικό και άνθρωπο Αποστόλη Παπά στη γιορτή του τσίπουρου.
– Στην εκδήλωση για την Ευρυτάνισσα  μάνα  βραβεύσαμε τον κορυφαίο Ευρυτάνα λαϊκό ζωγράφο Λευτέρη Θεοδώρου που μέσα από τους πίνακές του ανέδειξε των καθημερινό δύσκολο αγώνα των γυναικών στα χωριά μας.
 – Βραβεύσαμε επίσης την Βασιλική Κλείτσα για  το σπουδαίο έργο που προσφέρει ως υπεύθυνη της νεοσυσταθείσας αιμοδοτικής ομάδας για τους κατοίκους των πρώην Δήμων Απεραντίων  και Ασπροποτάμου
– Καθιερώσαμε ως Σύλλογος, την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη να εορτάζονται οι Ευρυτάνες άγιοι στην εκκλησία του Νεομάρτυρα Μιχαήλ στη Γρανίτσα. Στην πρώτη εορτή που έγινε, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης μας και οι γυναίκες του χωριού από μόνες τους έκαναν το τραπέζι σε όλους τους παρευρισκόμενους.
– Με μεγάλη συμμετοχή εορτάστηκε ο Νεομάρτυρας Μιχαήλ στο εκκλησάκι μας στην Αθήνα, όπως εορτάζεται κάθε χρόνο μετά το Πάσχα.
– Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν και οι Ευρυτάνες Αγιοι στην Αθήνα σε συνεργασία με την Πανευρυτανική Ένωση. Την ίδια μέρα έγινε και το μνημόσυνο του Ηλία Λιάσκου πρώην Προέδρου της Πανευρυτανικής..
-Είμαστε πολύ κοντά στην καθιέρωση Πανελληνιου μαθητικού διαγωνισμού ποιήματος προς τιμήν του Ζαχαρία Παπαντωνίου. Ο διαγωνισμός θα γίνεται κάθε χρόνο και η βράβευση των αρίστων θα γίνεται σε ειδική εκδήλωση στη Γρανίτσα.

Παρεμβάσεις σε Κεντρική, Περιφερειακή και Δημοτική Διοίκηση
-Κληθήκαμε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο περιφερειακό Συμβούλιο στα Άγραφα όπου πήγαμε και αναδείξαμε χρονίζοντα προβλήματα, προτείνοντας παράλληλα λύσεις. Για παιδεία, υγεία, λίμνη, πυρόσβεση και γενικά για τις υποδομές της περιοχής.
-Για την παραμονή της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο, η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών σε αρχικό στάδιο με την ανάδειξη του θέματος έπαιξε ουσιαστικό  ρόλο και μαζί με την καταλυτική παρέμβαση της Περιφέρειας και βέβαια με τη βοήθεια του στελέχους της ΕΤΕ κ.Χαρίλαου Γρανίτσα αλλάξαμε την απόφαση κλεισίματος.
 – Συναντηθήκαμε επίσης με τον πρόεδρο του ΤΕΕ ζητώντας του να συνηγορήσει στην καταβολή ανταποδοτικών τελών από την εκμετάλλευση των νερών της λίμνης Κρεμαστών και των ποταμιών. Ειχαμε προφορική συμφωνία καταρχήν και αναμένουμε την έγγραφη απάντησή του στο αίτημά μας. Το ίδιο αίτημα διατυπώσαμε και στην ΚΕΔΚΕ.
Κλείνοντας θα σταθώ σε μια απόφαση σταθμό για τη Γρανίτσα, για το Συλλογό μας, αλλά και για όλους τους ανθρώπους του πολιτισμού.
Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίσαμε την ανέγερση ανδριάντα του Λαϊκού Ζωγράφου Χρήστου Καγκαρά στη Γρανίτσα. Ήδη συγκροτήσαμε και μια άτυπη επιτροπή και από αυριο όλοι μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε για να το πετύχουμε.
Δίπλα στους πολύ μεγάλους λογοτέχνες  Ζαχαρία Παπαντωνίου και Στέφανου Γρανίτσα θα μπεί και η προτομή του  κορυφαίου έλληνα ζωγράφου.
Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν ο γιατρός και πρώην Βουλευτής κ.Ηλίας Καρανίκας, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Θόδωρος Κατσιάδας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας κ.Μαρία Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος Λεπιανιτών κ. Γιώργος Νταλής, η πρόεδρος των Ευρυτανισσών Γυναικών Αθήνας κ. Ελένη Ζαγγανιάρη και πολλοί φίλοι.

AGRAFA NEWS Κωνσταντίνος Μπακόλας Ο συνοπτικός απολογισμός εξαμήνου του Γ.Ν Καρπενησίου και της νέας διοίκησης μας. Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας!

Ο συνοπτικός απολογισμός εξαμήνου του Γ.Ν Καρπενησίου και της νέας διοίκησης μας.
Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας!


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Καρπενήσι 30-1-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο διοικητής και τα μέλη του Δ.Σ. θεωρούμε υποχρέωση να σας παρουσιάσουμε την κατάσταση στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, κάνοντας ένα συνοπτικό απολογισμό εξαμήνου. Ταυτόχρονα μας δίνεται η ευκαιρία, να σας αναφέρουμε μερικές σκέψεις και προτάσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περαιτέρω την λειτουργία του, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής. Από τα πρώτα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν με άμεση παρέμβαση ήσαν:
- Επαναλειτουργία του μικροβιολογικού για εξωτερικούς ασθενείς, που είχε διακοπεί από το 2015,αφού βρέθηκαν οι αναγκαίες πιστώσεις για την προμήθεια των αναγκαίων αντιδραστηρίων για την διενέργεια μικροβιολογικών εξετάσεων. Επιπλέον,σε συνεργασία με το Κ.Υ. Φραγκίστας, γίνονται μικροβιολογικές εξετάσεις και για ασθενείς της περιοχής, αφού στο Κ.Υ. δεν λειτουργεί εργαστήριο.
- Προμήθεια φίλτρων και υλικών με χρήματα του Νοσοκομείου, για τις αιμοκαθάρσεις (10)φιλοξενούμενων ασθενών στο Καρπενήσι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πέραν των έντεκα (11) τακτικών.
- Σύνδεση της νέας αίθουσας χειρουργείου με τις υπάρχουσες και ταυτόχρονα κατασκευή μεγαλύτερου χώρου για την αποστείρωση, με την δωρεά συνδρομή του εργολάβου και του προσωπικού της τεχνικής υπηρεσίας μας. Με την παραλαβή του νέου αναισθησιολογικού μηχανήματος θα προστεθεί επιπλέον σε πλήρη χρήση μια νέα αίθουσα χειρουργείου.
- Τροποποίηση του έργου της επέκτασης του Νοσοκομείου(ΕΣΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος) για την αγορά νέου μετασχηματιστή με σκοπό την επαύξηση ηλεκτρικού φορτίου. Δεν υπάρχει η αναγκαία ηλεκτροδότηση ώστε να λειτουργήσουν το νέο κτίριο διοικητικών υπηρεσιών και η νέα αίθουσα χειρουργείου.
- Επαναλειτουργία του ανενεργού Μαστογράφου, αφού επισκευάστηκε και ρυθμίστηκαν παράμετροι του μηχανήματος από ακτινοφυσικό.
- Αύξηση πιστώσεων για πρόσθετες εφημερίες για όσους γιατρούς επιθυμούν να καλύψουν όλο τον μήνα με σκοπό την ασφαλή εφημέρευση του Νοσοκομείου.
- Πληρωμή των νέων ατομικών συμβάσεων έργου των καθαριστριών με μεγαλύτερες αποδοχές και λιγότερη ετήσια δαπάνη για το Νοσοκομείο και μείωση του ετήσιου τιμήματος υποστήριξης των υπηρεσιών λογιστηρίου.
- Επαναλειτουργία του οφθαλμολογικού χειρουργείου με την προμήθεια των αναγκαίων ενδοφακών και υλικών για την αποκατάσταση της όρασης ασθενών που ήταν σε λίστα αναμονής, διότι δεν υπήρχαν οι αναγκαίες πιστώσεις.
- Κατόπιν εισήγησης του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας και του Επιστημονικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας των τακτικών ιατρείων και εργαστηρίων με την ταυτόχρονη καθιέρωση των προγραμματισμένων τακτικών επισκέψεων(ραντεβού). Τα ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά από την γραμματεία του Νοσοκομείου, διευκολύνοντας την ισότιμη και δίκαιη πρόσβαση των ασθενών.
- Καθημερινή απεικόνιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου στην ιστοσελίδα του, με τα στατιστικά της νοσολογικής κίνησης ασθενών και της διαχείρισης προσωπικού.
- Αναδιανομή των πιστώσεων του προϋπολογισμού 2016 για την συνεχή προμήθεια υλικών, εξασφαλίζοντας τον συνεχή εφοδιασμό των κλινικών με φάρμακα, αντιδραστήρια, ορθοπεδικό και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό. Επιπλέον, προμηθευτήκαμε ιατροτεχνολογικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμού για τις κλινικές και το νέο χειρουργείο(προβολέας, νιπτήρας και ντουλάπια χειρουργείου, ειδικά φορεία αρρώστων, ντουλάπια φαρμάκων κ.α.). Αγοράσαμε ιματισμό, στολές προσωπικού και μηχανολογικό εξοπλισμό και υλικά για την συντήρηση και αναβάθμιση του κτιρίου(επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού, τηλεφωνικό κέντρο, οθόνη ανακοινώσεων, ντέξιον, μπάρες εισόδου, μηχανογραφικός εξοπλισμός, ξυλεία για ερμάρια κ.ά.)
- Προσλήφθηκαν δύο (2) νοσηλεύτριες, μία(1) τεχνολόγος ακτινολογικού, μία(1) επικουρικός μικροβιολόγος και εντός των ημερών ένας (1) μόνιμος παθολόγος και ένας (1) αιματολόγος.
- Από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ προσλαμβάνουμε για ένα (1) έτος, οκτώ(8) νοσηλεύτριες, δύο(2)μαίες, μία(1)τεχνολόγο και τέσσερις(4) παρασκευάστριες και από τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ περιμένουμε για άμεση μόνιμη πρόσληψη ένα (1) τεχνολόγο ακτινολογικού και δύο (2) νοσηλεύτριες.
- Αιτηθήκαμε την πρόσληψη του αναγκαίου επικουρικού προσωπικού για την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, αφού εξασφαλίσαμε τις αναγκαίες πιστώσεις για το 2017. Αναλυτικά: ένα(1)παιδίατρο,ένα(1)νεφρολόγο,ένα(1)καρδιολόγου,ένα(1)παθολόγο, τρείς (3) παρασκευαστές και τέσσερα άτομα (4) διοικητικό και λοιπό προσωπικό. Επίσης, έχουν προκηρυχτεί για μόνιμη απασχόληση, ένας(1) παρασκευαστής και τρείς(3) νοσηλεύτριες.
- Σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με την ενεργή συμμετοχή της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ το σενάριο «Σώστρατος» σε περίπτωση σεισμού. Με την εποπτεία του Ε.Κ.ΕΠ.Υ., όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου συμμετείχε ενεργά στην άσκηση και εκτέλεσε με επιτυχία τους ρόλους που περιέγραφε το σενάριο.
- Αιτηθήκαμε στο Υπουργείο Υγείας την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου και την προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου.
Σημειωτέον, ότι ο υπάρχων μεταχειρισμένος αξονικός τομογράφος είναι παλιάς τεχνολογίας και δεν λειτούργησε ποτέ.
Οι πρώτες αυτές ενέργειες της διοίκησης ήταν απαραίτητες για την καλύτερη λειτουργία του. Έχοντας υπόψη, την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και το δύσβατο της περιοχής που κάνει χρονοβόρα την πρόσβαση σε υγειονομικές υπηρεσίες, ο βραχυχρόνιος σχεδιασμός του Νοσοκομείου για την ανάπτυξη περισσοτέρων και αναγκαίων ποιοτικών δραστηριοτήτων, προϋποθέτει:
Επάρκεια προσωπικού, κατάλληλη κτιριακή υποδομή, πλήρης μηχανολογικός και ιατρικός εξοπλισμός.
Σε συνάρτηση με την νοσολογική κίνηση του Νοσοκομείου, το προσωπικό σε γενικές γραμμές είναι επαρκές. Η μικρή έλλειψη παραϊατρικού, διοικητικού προσωπικού και 3-4 ιατρών, θα αντιμετωπιστεί άμεσα με επικουρικό προσωπικό. Στο άμεσο μέλλον όμως, η τροποποίηση του υπάρχοντος οργανισμού θα πρέπει να επανεξετασθεί, διότι οι υγειονομικές ανάγκες έχουν αλλάξει.
Με την ηλεκτροδότηση του νέου κτιρίου, η διοικητική υπηρεσία θα εγκατασταθεί σε αυτό και θα απελευθερωθούν χώροι για την δημιουργία νέων και καταλληλότερων τακτικών ιατρείων. Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου με την αντικατάσταση της κεραμοσκεπής, των εξωτερικών κουφωμάτων, των λαμπτήρων και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, θα εξοικονομήσει πόρους και θα αναβαθμίσει την κτιριακή υποδομή.
Σε ένα τόσο απομακρυσμένο νομό, η αγορά Αξονικού Τομογράφου και 3-4 απαραίτητων ιατρικών μηχανημάτων είναι αναγκαία για την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών και την παραμονή τους στο νοσοκομείο.

Τέλος, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την συνεργασία τους, ευχόμενοι όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της διοίκησης που θα βελτιώσουν τις προσφερόμενες υγειονομικές υπηρεσίες στους κατοίκους της Ευρυτανίας.

Ο διοικητής και τα μέλη του Δ.Σ.

Κοπή πίτας Συλλόγου, υπενθύμιση για αύριο!

Ενσωματωμένη εικόνα 1

AGRAFA NEWS Πρόταση Πολιτισμού και Ενότητας για την Ιωνία .... τη Νέα, την πόλη της καρδιάς μας!!

Ιωνίας ....
Ελλήνων Αντάμωμα!
 
Πρόταση Πολιτισμού και  Ενότητας για την Ιωνία .... τη  Νέα,  
την πόλη της καρδιάς μας!!
 
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6:30μ.μ.,
αίθουσα εκδηλώσεων Ανατόλια
(7ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο Νέας Ιωνίας)
Εμμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων
 
Σας περιμένουμε για τραγούδι και χορό «από ψυχής» με τους
Παναγιώτη Σδούκο (τραγούδι), Χρήστο Δαλιάνη (βιολί),
Διονύση Θεοδόση (κλαρίνο), Στέφανο Δορμπαράκη (κανονάκι),
Γιώργο Παππά (λαούτο), Γιάννη Μουτσάκη (κρουστά).
Είσοδος Ελεύθερη!
 
 
Διοργάνωση
Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας
Παλλεσβιακή Ένωση Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου
Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνία «Άπειρος Γαία»

AGRAFA NEWS Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για οκτώ (8) θέσεις πρακτικής άσκησης ετησίως σε σπουδαστές Τ.Ε.Ι. από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για οκτώ (8) θέσεις πρακτικής άσκησης
ετησίως σε σπουδαστές Τ.Ε.Ι. από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας προσφέρει οκτώ (8) θέσεις πρακτικής άσκησης
ετησίως σε σπουδαστές Τ.Ε.Ι. όλων των ειδικοτήτων.
Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους
άσκηση στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, ανάλογα με την
ειδικότητά τους, έχοντας την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία όχι μόνο
ασχολούμενοι με το αντικείμενο των σπουδών τους αλλά και συνδυάζοντάς το με
τους κανόνες και τις πρακτικές που ακολουθούνται στην αγορά εργασίας, στους
Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους
Οι αποζημιώσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της
Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.
Οι σπουδαστές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση θα
πρέπει να υποβάλουν μαζί με τη σχετική αίτηση και βεβαίωση της σχολής τους ότι
πληρούν τις προϋποθέσεις να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.
Για υποβολή αίτησης καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να απευθύνονται:
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας
Διεύθυνση Διοικητικού- Οικονομικού
Τμήμα Διοίκησης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας
Αλεξάνδρα Γαλα, Ιωάννης Παρούτσας
Τηλέφωνο: 2237350729- 2237350718
Διεύθ. Ηλ. Ταχ.: a.gaila@evrytania.gr, i.paroutsas@evrytania.g