Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΑGRAFA NEWS Το Πρώτο Βήμα Έγινε… ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΔΑΣΩΝ (Τ.Δ.Δ.Π.Δ.)

Το Πρώτο Βήμα Έγινε…


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΔΑΣΩΝ (Τ.Δ.Δ.Π.Δ.)

Το Πρώτο Βήμα Έγινε…
Κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Σ συναντήθηκε με το νέο Δ.Σ. του Ταμείου Διοικήσεως και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών στα γραφεία του ταμείου στην Θεσσαλονίκη.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία των προϋποθέσεων για μια αγαστή συνεργασία του Ταμείου με την Ομοσπονδία σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένου και του Πανελλήνιου Ανταμώματος – την μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση στην Ελλάδα – που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Τρικάλων σε χώρο που ανήκει στο Ταμείο Διοικήσεως και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα δεδομένης της διαφορετικής φιλοσοφίας που διέπει το νέο Δ.Σ του Ταμείου.
Εκτός των άλλων ζητημάτων συζητήθηκε και το φλέγον θέμα της ελεύθερης κατασκήνωσης στον περιβάλλοντα χώρο του Ανταμώματος.
Το νέο Δ.Σ. δεσμεύτηκε να δει με θετικό μάτι (με τις ανάλογες ασφαλιστικές δικλίδες) την παρουσία κατασκηνωτών στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων του 2018 που θα σημαίνει και την αναγέννηση του.