​Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Ευρυτανία, όταν μια γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί από το χωριό της σε κέντρο Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας.
Συγγενείς και συγχωριανοί της ασθενούς αναγκάστηκαν να βοηθήσουν στη διακομιδή, με τον πιο παράδοξο και... ανήκουστο τρόπο! 
Λίγο το ασθενοφόρο - που για να φτάσει στην περιοχή Κέδρα και να επιστρέψει στο κέντρο Υγείας Αιτωλοακαρνανίας χρειαζόταν 6 ώρες...Λίγο ο δρόμος που κόπηκε στα δύο από κατολισθήσεις... Τελικά μια ταλαίπωρη άρρωστη γυναίκα φορτώθηκε στον... κουβά μπουλντόζας!
Η... Οδύσσεια της γυναίκας ξεκίνησε όταν οι συγγενείς της - για να κερδίσουν χρόνο - είπαν να τη μεταφέρουν με αυτοκίνητο μέχρι κάποιο σημείο ανταπόκρισης με το ασθενοφόρο. Έλα όμως, που ο δρόμος κοντά στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας είχε κλείσει από την πτώση τεράστιων βράχων! Τότε, επιστρατεύτηκε ένας χωριανός με εκσκαφέα, ο οποίος αρχικά επιχείρησε να ανοίξει το δρόμο!
περδικάκι7.jpg
Χωριό Περδικάκι!
Η γυναίκα, μετά από... πολλές ώρες ταλαιπωρίας έφτασε στον προορισμό της και - ευτυχώς - είναι καλά στην υγεία της. Οι συγγενείς της, μάλιστα ευχαρίστησαν το πλήρωμα του ασθενοφόρου που περίμενε υπομονετικά την μπουλντόζα, αλλά και τον χειριστή της, που έφερε εις πέρας αυτή την... περίεργη διακομιδή!
BINTEO STARhttp://www.star.gr