Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αποψε στο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη κ. Ζαχαρέα για τα θέματα της υγείας στη Δυτική Ευρυτανία..


Αποψε  στο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR   με τη κ. Ζαχαρέα για τα θέματα της υγείας στη Δυτική Ευρυτανία..

Στο 8ο Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των ορεινών και των γεωγραφικά απομονωμένων περιοχών» στο Μέτσοβο συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος ΜπαμπαλήςΚερασοχώρι, 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22, 23 & 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο το 8ο Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη των ορεινών και των γεωγραφικά απομονωμένων περιοχών», όπου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, μετά από πρόσκληση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ)
Ο κ. Μπαμπαλής έλαβε μέρος και στην  5Η ειδική συνεδρίαση στην μεγάλη αίθουσα του ΜΕΚΔΕ όπου έγινε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Συζήτηση για τα προβλήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης των απομονωμένων περιοχών, με Δημάρχους ορεινών και νησιωτικών Δήμων». Εκεί, σε μία συζήτηση δυόμιση ωρών ανέπτυξε όλα τα προβλήματα που αφορούν στο Δήμο Αγράφων σε όλους τους τομείς καθώς και στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, ενώ απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις των Πανεπιστημιακών καθηγητών και των μεταπτυχιακών φοιτητών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη συζήτηση παρακολούθησε και ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ. Γκόλιας, δεκάδες καθηγητών του ΕΜΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά και μεγάλος αριθμός μεταπτυχιακών φοιτητών και φορέων της περιοχής. Τέλος, ο Δήμαρχος Αγράφων συναντήθηκε με τον Πρύτανη του ΕΜΠ κ Γκόλια και με τον Διευθυντή του ΜΕΚΔΕ και καθηγητή κ. Καλιαμπάκο, ώστε να βοηθηθεί ο Δήμος Αγράφων  και από το ΕΜΠ και από το ΜΕΚΔΕ όπου αναμένεται σύντομα να έχουμε αποτελέσματα συνεργασίας.
Ο κ. Μπαμπαλής ευχαριστεί θερμά το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τον Πρύτανη κ. Γκόλια και το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής έρευνας, τον Διευθυντή του κ. Καλιαμπάκο για την ειδική πρόσκληση που παρέλαβε από την 18η Ιουλίου 2016, καθώς και για το εξαιρετικό από κάθε άποψη και άψογα οργανωμένο κορυφαίο Πανεπιστημιακό Συνέδριο.

Στο πλαίσιο του διαλόγου της προσυνεδριακής περιόδου, διοργανώνεται ανοιχτή εκδήλωση-συνέλευση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11.00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Καρπενήσι

ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί από 13 έως 16 Οκτωβρίου. Οι θέσεις για το
Συνέδριο έχουν δημοσιευτεί από τις αρχές Ιουλίου, ενώ ο προσυνεδριακός διάλογος βρίσκεται σε
εξέλιξη μέσα από τις εφημερίδες “Αυγή” και “Εποχή” και την ιστοσελίδα του κόμματος μας.
Στο διάλογο αυτό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί. .
Στο πλαίσιο του διαλόγου της προσυνεδριακής περιόδου, διοργανώνεται ανοιχτή
εκδήλωση-συνέλευση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11.00
στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Καρπενήσι
όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις από τον ΝΙΚΟ ΘΗΒΑΙΟ βουλευτή του κόμματός μας,
σε μια ζωντανή διαδικασία στην οποία επιδιώκουμε έναν ανοιχτό διάλογο με τα μέλη και τους
φίλους του κόμματος και τους καλούμε να συνεισφέρουν καταθέτοντας τις απόψεις και τις
προτάσεις τους.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ