Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα χρηματοδότησης για τους νέους γεωργούς


 
 

Στη νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχουν αναρτηθεί όλες οι προϋποθέσεις για τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος που θα διαχειριστεί η Περιφέρειά μας, αμέσως μετά την έναρξή του.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Εκκίνηση επιχείρησης από νέους γεωργούς» που προδημοσιεύεται με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση όλων των πολιτών που καλύπτουν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

«Στηρίζουμε κάθε ενέργεια που μπορεί να δώσει διέξοδο απασχόλησης και ανάπτυξης μπροστά στα μεγάλα ποσοστά ανεργίας που αντιμετωπίζει και η Στερεά Ελλάδα. Στόχος μας να ενταχθούν στο πρόγραμμα όσο περισσότεροι συμπολίτες μας γίνεται και γι αυτό από τώρα προσπαθούμε να κάνουμε γνωστά τα δεδομένα του» τόνισε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης εν όψει της έναρξης του προγράμματος.

Δείτε εδώ http://www.pste.gov.gr/?p=24061 όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς».
 

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ    ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ   ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ


Περισσός Ιούνιος  2016


Καλοκαίρι μύρισε...
..... παραμύθι κύλησε.....

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την Παραδοσιακή Βραδιά που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση μελών και φίλων με την ευκαιρία της λήξης του «Συλλογικού Έτους», την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:30 στο χώρο των 3ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου στον Περισσό (Μακελαράκη και Σαλαμίνος).
Γενικός θεματικός τίτλος είναι:
Καλοκαίρι μύρισε...
..... παραμύθι κύλησε.....

Φέτος τα Τμήματά μας θα παρουσιάσουν ένα  παραμύθι από τη λαϊκή μας Παράδοση, εμπνευσμένο από τις Παραλογές με τη συνδρομή της Παραδοσιακής Ορχήστρας του κ.Παναγιώτη Σδούκου.
Τη γενική καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο κ. Ανδρέας Ατζάμπος.
Θα ακολουθήσει Γλέντι με τους καταξιωμένους μουσικούς μας.
Καλούμε κάθε φίλη και φίλο, κάθε μέλος, κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη, κάθε συμπατριώτισσα και συμπατριώτη να συμμετάσχει στο γλέντι!!!
Η είσοδος είναι ελεύθερη!!
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να είναι κοντά μας, ας μη διστάσουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6979047801, ή στο Email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr ή Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσής μας:

                              
Τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα                 Τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα                     Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου   www.ionianet.gr                                     www.zonews.gr                                                 Αττικής 940FM