Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ-ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2016»


kariotis athanasios
 Του Αθανασίου Καρυώτη
Ταμίας του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2016» που πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10 Ιανουαρίου 2016 στην πόλη του Βόλου. Παρακάτω αναφέρονται όλοι όσοι πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους  για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης. http://www.hxwsarakatsanwn.gr
Αρχικά, ευχαριστεί το Δ.Σ και τους εθελοντές του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Μαγνησίας που διοργάνωσαν με επιτυχία την εκδήλωση αυτή.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου Ευρυτανίας στην "Πίτα του Σαρακατσάνου, Μπουκβάλα", στον Βόλο.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου Ευρυτανίας στην "Πίτα του Σαρακατσάνου, Μπουκβάλα", στον Βόλο. Στηρίξαμε και φέτος τον θεσμό που ξεκίνησε από το Αγρίνιο το 2014, σε συνεργασία της ΠΟΣΣ και του Συλλόγου μας. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Μαγνησίας για τη διοργάνωσή τους. Το πλήθος Σαρακατσαναίων που συγκεντρώθηκε στον Βόλο απέδειξε το αίσθημα ενότητας που χαρακτηρίζει το σνάφι μας.