Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και του Υπουργείου Υγείας δεν κουκουλώνεται από καμία περιφέρεια και κανέναν επίδοξο σωτήρα.

Σκληρή ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ Ευρυτανίας  κατά Αντιπολίτευσης και  Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Υγείας  διαβάστε περισσότερα παρακάτω ... 
Το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και του Υπουργείου Υγείας δεν κουκουλώνεται απο καμία περιφέρεια και κανέναν επίδοξο σωτήρα.- Η πολιτική μας και τα κίνητρα για να επανδρωθούν το ΚΥΔΦ, τα αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία μας (με την αρ Α2γ/οικ. 7237/29-01-2016) όπως και το σύνολο των νησιωτικών, άγονων και προβληματικών περιοχών τα οποία και ρήμαζαν επι ΝΔ ΠΑΣΟΚ, είναι έργο και πρωτοβουλία των Γιατρών Υπουργών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, Ανδρέα Ξάνθου και Παύλου Πολάκη ! 

 Παλέψαμε και παλεύουμε να επανδρώσουμε με πλήθος προκηρύξεων το Κέντρο Υγέιας Δυτικής Φραγκίστας καθώς και τα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία στο σύνολο του Νομού Ευρυτανίας και σήμερα δίνουμε και τα απαραίτητα κίνητρα με την επιδότηση των 400 ευρώ, ώστε να ενεργοποιήσουμε την διάθεση των ιατρών να στελεχώσουν αυτά που εσείς ρημάξατε με πολιτικές τύπου Αδώνιδος και ΠΕΔΥ.
 

Το Υπουργειο Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είναι αυτός που έκανε πράξη αυτα που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν είχαν καν την δυνατότητα να φανταστούν. 

 Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στους οπλίτες ιατρούς, να υπηρετήσουν σε αγροτικά ιατρεία (κατα την θητεία τους) και περιφερειακά ιατρεία κέντρων Υγείας, συνδυάζοντας την εκκπλήρωση της στρατεύσιμης θητείας με την υπηρεσία υπαίθρου σε πλήρη και απόλυτη συνεργασία με το Υπουργειο Υγειας. Ανοίγουμε μονάδες υγείας που ρημάξατε επι ΝΔ ΠΑΣΟΚ.
 

 Επιτέλους οί υβριστές και υπονομευτές της κυβέρνησης μας, μην εκμεταλλεύονται την ήπια και εθνικα υπεύθυνη στάση μας να πράττουμε χωρις θόρυβο αλλα με ουσία και κυρίως μην εκλαμβάνουν την επιλογή μας αυτή ως αδυναμία. ´
Εχουμε μάθει να δίνουμε λύσεις χώρις «επικοινωνιακές κορδέλες» αυτό δεν σημαίνει ομως πως θα επιτρέψουμε παιχνίδια τακτικισμού και επικοινωνίας «γνωστών γραφείων». Ας μάθει η Ευρυτανία σε καθε άκρο της πως αυτοί που εγκατέλειψαν τους γέροντες και τις γερόντισσες, τους νέους και τις νέες στα χωρια χωρις υγειονομική περίθαλψη, ειναι η πολιτική που εφάρμοσε ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος του Αδωνις. 

Αυτοί που είχαν ως «πολιτικο Ευαγγέλιο» τις απολύσεις και τα λουκέτα σε μοναδες υγειας για να επιτύχουν τα πλεονασματα του 3,5% που υπέγραφαν επι Σαμαρά. Ας μάθουν επιτελους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος πως αυτή η κυβέρνηση «διδάσκει» τι παει να πει «επίκεντρο ο ανθρωπος και οχι οί αριθμοί». 
Ας μάθουν επιτελους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλαδος να λένε μπράβο σε οτι ορθό πράττει η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ γιατί χώρος για κουκούλωμα και επικοινωνιακή καταιγίδα σε εμάς δεν περνά οπως δε περνούσε και ποτέ.- 

 Επιτέλους λίγο πολιτικό ήθος.... 

 Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας