Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ 36ου ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ



kariotis athanasios
Του Καρυώτη Αθανάσιου
Ταμίας Δ.Σ. Π.Ο.Σ.Σ.
Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, την Δευτέρα 9/5/2016, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπείες των συλλόγων Σαρακατσαναίων του Ν. Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Π.Ο.Σ.Σ. Αφού είχε προηγηθεί συνάντηση προ ημερών  στα γραφεία του   Συλλόγου  Σαρακατσαναίων του Νομού Τρικάλων, με τους Συλλόγους της Θεσσαλίας.
 Αντικείμενο της συνάντησης ήταν και σε αυτή την συνάντηση ο συντονισμός της δράσης για την καλύτερη προετοιμασία του Ανταμώματος καθώς και των δρώμενων που απαιτούνται να γίνουν κα τα την διάρκεια του τριημέρου. Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του ανταμώματος, όσον αφορά τις τριήμερες εκδηλώσεις, τι θα περιλαμβάνουν αυτές, πού θα αφιερωθεί το φετινό αντάμωμα, ποιες παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν καθώς και άλλα σχετικά θέματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όλα τα παρευρισκόμενα μέλη τον Συλλόγων ανέπτυξαν το σκεπτικό τους και τις προτάσεις τους, οι οποίες, στην πλειοψηφία τους, ήταν καινοτόμες και κυρίως υλοποιήσιμες, και τις οποίες θα λάβει σοβαρά υπόψη του το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν πώς να οργανωθεί όσο γίνεται καλύτερα το μεγάλο εγχείρημα που ετοιμάζει η Π.Ο.Σ.Σ να οργανώσει το  βιωματικό καραβάνι με την συμμετοχή πωλών εθελοντών για να ακολουθήσουν το καραβάνι.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας.
IMG_5521.JPGIMG_5530.JPGIMG_5524.JPGIMG_5529.JPGIMG_5526.JPGsyn fot them.JPGIMG_5527.JPGIMG_5523.JPGIMG_5525.JPG