Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τιμητικές Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αγράφων – Η δήλωση του Δημάρχου

Κερασοχώρι, 28 Μαρτίου  2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Παρασκευή 25η Μαρτίου, στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγράφων πραγματοποιήθηκαν τιμητικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο. Παρά την κακοκαιρία, κανονικά διεξήχθησαν,  καταθέσεις στέφάνων  και παρελάσεις των μαθητών.
Στο Ραπτόπουλο έγινε κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή και το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Τσιάμης, ενώ στην έδρα του Δήμου το Κερασοχώρι, κατάθεση στεφάνου έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Τάκη Κωνσταντίνο. Στα Άγραφα, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε καταθέτοντας στεφάνι, ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Μάκκας, στη Γρανίτσα στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Κατσιάδας και στη Δυτ. Φραγκίστα, η Αντιδήμαρχος κα Βασιλική Φεγγούλη. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι ΤΚ και πλήθος δημοτών.
Ο Δήμαρχος Αγράφων μετά το πέρας της εκδήλωσης στο Ραπτόπουλο, παρέθεσε δεξίωση με αφορμή την ομαλή έκβαση της εκδρομής στις Βρυξέλλες για τους μαθητές του Λυκείου Ραπτοπούλου, οι οποίοι παρά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη βελγική πρωτεύουσα επέστρεψαν ασφαλείς στις οικογένειές τους. «Τέτοιες στιγμές εθνικής υπερηφάνειας, είναι σημαντικό να τιμούμε όσους πάλεψαν για την ελευθερία μας, μία ελευθερία για την οποία ως φαίνεται πρέπει να μαχόμαστε από όλα τα μετερίζια. Είμαστε ανακουφισμένοι που τα δικά μας παιδιά επέστρεψαν στις οικογένειές τους ασφαλή. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τα θύματα των Βρυξελλών, προβληματισμένοι για την ελευθερία και δημοκρατία που απειλούνται συνεχώς, με όπλο τις ύψιστες αξίες ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, δεν υποκύπτουμε στο φόβο της τρομοκρατίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγράφων.