Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

"Μεγάλη τιμή και ευθύνη" Δήλωση Κωστή Χατζηδάκη

Κωστής Χατζηδάκης | Δίνειμάχες, κάνει έργο | ΝέαΔημοκρατία Β'Αθηνών
    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ / ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

mitsotakis-xatzidakis
Για την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να τον ορίσει αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

"Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη.
Όσα γίνονται στη ΝΔ είναι ένα νέο ξεκίνημα για το κόμμα, αλλά και την Ελλάδα.
Η εκπόνηση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ είναι μια ευκαιρία να δείξει το κόμμα ότι μένει μακριά από τις λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες, ότι υιοθετεί τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές και ότι είναι η μεταρρυθμιστική ελληνική κεντροδεξιά.
Συγχαρητήρια και στον Άδωνι Γεωργιάδη".
 

"Το βασικο ζητούμενο είναι το μεταμνημόνιο και η Ελλάδα της νέας εποχής"
Συνέντευξη Κωστή Χατζηδάκη στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ
synenteyxi__ethnos_kyriakis_s11_
Τη διαμόρφωση ενός εθνικού, όχι στενά κομματικού, κυβερνητικού προγράμματος, στη σύνταξη του οποίου θα μετάσχουν αξιόλογοι Έλληνες πέραν των ορίων του κόμματος προαναγγέλλει στη συνέντευξη στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, ο υπεύθυνος για την κατάρτισή του, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης αποκαλύπτει ότι θα «επιστρατεύσει» στελέχη της αγοράς, του Πανεπιστημίου, της Κοινωνίας των πολιτών, των διαφόρων φορέων, κι υποστηρίζει ότι το βασικό ζητούμενο είναι το «μεταμνημόνιο» δηλαδή η Ελλάδα της νέας εποχής. Επίσης ο κ. Χατζηδάκης απορρίπτει το χαρακτηρισμό του «νεοφιλελεύθερου» για τη σημερινή ΝΔ και το «όχι σε όλα» στην κυβέρνηση κι υπογραμμίζει ότι κάθε διαφωνία θα συνοδεύεται από αντίστοιχη γαλάζια αντιπρόταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



 
"Να είμαστε σε ετοιμότητα για τις πολιτικές εξελίξεις"
Συνέντευξη Κωστή Χατζηδάκη στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ
kostis xatzidakis synenteyxi agora"Κανείς δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις καθώς τα πολιτικά δεδομένα έχουν αρχίσει να αλλάζουν εις βάρος της κυβέρνησης. Από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε σε ετοιμότητα γι’ αυτό και προσπαθήσουμε να τρέξουμε με γρήγορους ρυθμούς", αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ













 
"Σκουριές: Το αντικοινωνικό πρόσωπο της Αριστεράς"
 Άρθρο του Κωστή Χατζηδάκη στο Liberal.gr

4712180476_5dac5fb2bb_z

"Για να έχεις μεγάλους μισθούς, χαμηλούς φόρους και υψηλές συντάξεις", σημειώνει ο Κωστής Χατζηδάκης στην ιστοσελίδα Liberal.gr, " πρέπει να λειτουργεί η μηχανή της οικονομίας. Να γίνονται, δηλαδή, ιδιωτικές, κατά βάση, επενδύσεις. Μόνο έτσι θα δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στην οικονομία και τη χώρα. Μπορεί για τους περισσότερους αναγνώστες αυτό να φαντάζει αυτονόητο, όμως για την κυβέρνηση δεν μοιάζει να είναι. Αν συνεχίσει να μένει προσκολλημένη στις ιδεοληψίες της, υψώνοντας εμπόδια στις επενδυτικές πρωτοβουλίες, οι υποτιθέμενες προοδευτικές ιδέες που ισχυρίζεται πως πρεσβεύει θα μας κρατούν βαλτωμένους στο τέλμα της ύφεσης, της ανεργίας και της συνεχιζόμενης κρίσης.
Και αυτό θα είναι, τελικά, η απόλυτη έκφραση μιας αντικοινωνικής πολιτικής της Αριστεράς".