Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Κώστας Μπακογιάννης Ευρυτανία, συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπάλληλων.

Μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, στην Ευρυτανία, συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπάλληλων. Τους ευχαριστώ για όλα όσα κάνουν καθημερινά για εμας και για τον αγώνα που καταβάλλουν σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την επικείμενη "αναδιάρθρωση" που θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' οτι θα λύσει. Μαζί τους, κι εμείς, ζητάμε τη στελέχωση των τμημάτων και στους πέντε νομούς μας, γιατί οι ανάγκες είναι πολλές και είναι πραγματικές.

Καλά Χριστούγεννα Ευχες Ντόρα Μπακογιάννη


ΕΥΧΕΣ


Επίσκεψη των Σαρακατσαναιων στο δημαρχο Αγράφων..

Την Παρασκευή 11/12/15 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Αγράφων μεταξύ των: Απόστολου Καραγκουνη, μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιας ομοσπονδίας σαρακατσαναιων Ελλάδας, Βασίλειου Κολοκοτσιου, πρόεδρος του συλλόγου απανταχού Κεφαλοβρυσιωτών Ευρυτανίας,το μέλος του ΔΣ του Πανευρυτανικου συλλόγου Κουτσουπιας Δημητρίου και του δημάρχου Αγράφων Μπάμπαλη Θεόδωρο.
Η συνάντηση έγινε σε πολυ θερμό κλίμα και αναλύθηκαν θέματα που απασχολούν τη σαρακατσάνικη κοινότητα. Απο πλευράς δημάρχου δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις για τη προσπάθεια υλοποίησης των εξής
- Διάνοιξη δρόμου απο Παλιοκατουνο για Σιχνικο.
- Διαμόρφωση χώρου στη θέση Φουρκα.
- Διαμόρφωση μονοπατιού απο τη θέση Φουρκα έως τη σπηλιά του Κατσαντώνη.
Εμεις ως Πανελλήνια Ομοσπονδία χαιρετίζουμε τη προσπάθεια του δήμου Αγράφων για την ανάδειξη της σαρακατσανικης ιστορίας στη περιοχή που έζησε και έδρασε ο μεγάλος σαρακατσάνος ήρωας
Αντώνης Κατσαντώνης.