Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ........ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ.....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ........ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ.....
ΔΌΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΉ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ....ΕΩΣ .......23/10/2015
ΟΣΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3ον
ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...www.e-sarakatsanaioi.gr
www.e-sarakatsanaioi.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ.........www.e-sarakatsanos.gr
Ενημερωτικό website για την διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνέδριου Σαρακατσαναίων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων…
e-sarakatsanaioi.gr/el/anakoinosei…|Από e-sarakatsanaioi.gr

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ``ΞΥΝΗ΄΄ προσφέρει τη δυνατότητα 7 υποτροφιών για φοίτηση, που θα χορηγηθούν με κοινωνικά κριτήρια.


 Υποτροφίες Σπουδών για φοίτηση στον Εκπαιδευτικό                                              Όμιλο ΞΥΝΗΗ  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ``ΞΥΝΗ΄΄ προσφέρει τη δυνατότητα 7 υποτροφιών για φοίτηση, που θα χορηγηθούν με κοινωνικά κριτήρια.
            Πιο συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια  παρέχεται :
¾    Μία ( 1 ) πλήρης – διετής – υποτροφία στο Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι.
¾    Μία ( 1 ) πλήρης – τριετής – υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων.
¾    Πέντε ( 5 ) πλήρεις – ετήσιες – υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ( Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1 ),  επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι. (απευθύνεται και σε αποφοίτους Γυμνασίου)

Η υποβαθμισμένη Δημόσια Υγεία στην Ευρυτανία


Τσιτσάνης Λάμπρος

  Καρπενήσι 24/09/15
Περιφερειακός Σύμβουλος                   Ευρυτανίας                             Επίκαιρη Ερώτηση προς τον κ. Περιφερειάρχη

                   ΘΕΜΑ : Η υποβαθμισμένη Δημόσια Υγεία στην Ευρυτανία

          Στις 15 Ιουλίου ο κ. Περιφερειάρχης λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας καθώς επίσης και λόγω ευαισθησίας σε θέματα κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης, εισηγείται προς το Περιφερειακό Συμβούλιο και ψηφίζονται τα παρακάτω :
1.     Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, σε εθελοντική προσφορά για απόρους πολίτες.
2.     Προμήθεια αναλωσίμων και λοιπών υλικών για τα Κέντρα Υγείας και λοιπές Πρωτοβάθμιες μονάδες Υγείας της Στερεάς Ελλάδας.
3.     Συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” για υλοποίηση από κοινού: Προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής.
4.     Ποσό 400 ευρώ μηνιαίως, ως κίνητρο, σε κάθε επικουρικό ιατρό που θα προσφέρει υπηρεσίες σε άγονη και απομακρυσμένη περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.