Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και «Χαμόγελου του Παιδιού»
Κώστας Μπακογιάννης: «Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να βγει μπροστά. Δεν είναι ώρα να κρυβόμαστε πίσω από τις αρμοδιότητές μας»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απαντώντας στις ανάγκες που δημιούργησε η πρωτοφανής κρίση από την οποία διέρχεται η χώρα μας, υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου 2015, στο Διοικητήριο της ΠΕ Εύβοιας, στη Χαλκίδα, σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Στη σημερινή συνάντηση, η οποία επικύρωσε και επισήμως τη συνεργασία, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Φάνης Σπανός.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ Κ. ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Κ. ΜΕΡΙΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                     Κερασοχώρι:  28 Ιουλίου 2015
ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                                                                            Αριθμ. Πρωτ.: 6606
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ                                              
Γραφείο Δημάρχου
Ταχ. Δ/νση      : Κερασοχώρι
Ταχ. Κώδικας  : 36071
Τηλέφωνο       : 2237351320
Fax                    : 2237351313

                    
ΠΡΟΣ:
Τον Διευθυντή της Εφημερίδας
¨ Ευρυτανικός Παλμός¨
κ. Κολλημένο Βασίλειο

ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε δημοσίευμα»
Αξιότιμε κ. Διευθυντά,
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα και κυρίως την επιστολή του κ. Μεριγκούνη Γεωργίου  που ανακοινώθηκε την Τετάρτη 22-07-2015 στον Ευρυτανικό Παλμό, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:
Στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως με Αρ. Φύλλου 193 και ημερομηνία 10-10-2012 υπάρχει το προεδρικό διάταγμα υπ΄αριθμ. 110 περί συγχωνεύσεως ανενεργών ή υπολειτουργούντων  Ειρηνοδικείων της χώρας.

Την Κυριακή 19/7/2015 πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κυπριανό Κλειτσού το 27ο Πανευρυτανικό Αντάμωμα σε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.Οι Ευρυτάνες αντιπάλεψαν τη κρίση και έδωσαν και φέτος το παρόν στο 27ο Πανευρυτανικό Αντάμωμα στον Άγιο Κυπριανό Κλειτσού την Κυριακή 19-7-2015 .
Στον καταπράσινο χώρο  κάτω  από πλατάνια  της ονειρεμένης  τοποθεσίας του Αγίου Κυπριανού πραγματοποιήθηκε το 27ο Πανευρυτανικό Αντάμωμα .