Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Την άμεση στελέχωση των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) του Δήμου Αγράφων ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Δήμαρχος Αγράφων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νομός Ευρυτανίας

Δήμος Αγράφων                                      
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ: 2237351318                                                                 Κερασοχώρι, 21 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Την άμεση στελέχωση των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) του Δήμου Αγράφων ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής κατόπιν και της αποτελεσματικής του παρέμβασης για την παραμονή του Ιατρού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας.

Ο Δήμαρχος Αγράφων μέσω της επιστολής του εκθέτει στον Υπουργό Υγείας τις ανάγκες για την στοιχειώδη παροχή ΠΦΥ στο Δήμο Αγράφων ζητώντας την στελέχωση σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, αλλά και την επαναλειτουργία των απομακρυσμένων  Αγροτικών Ιατρείων Αγράφων και Ραπτοπούλου.

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει και επισήμως την υποψηφιότητα των Δελφών για την διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021

 Κοινή Προσπάθεια για την ανακήρυξη των Δελφών σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021
Σύσταση Ομάδας Εργασίας για την προετοιμασία της υποψηφιότητας
Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει και επισήμως την υποψηφιότητα των Δελφών για την διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.
Ένας θεσμός, που ξεκίνησε από την Ελλάδα, έπειτα από πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη, και από κοινού Δήμος Δελφών και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου αυτός να φιλοξενηθεί το 2021 στην «Καρδιά της Ελλάδας».